2014-03-01, 06:00
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W Nowy Rok wkraczamy i offtopowo o włosy nadal dbamy - cz. XXIX
Cytat:
|
Napisane przez kascysko
Heroldin, napisałam "samiec beta" - to taki, co spodni "nie nosi"
|
No i sama powiedz : co durnemu po rozumie. Wiedziałam, że coś nie tak, ale pomyśleć się nie chciało
A w temacie : goń takiego, goń.
Cytat:
Napisane przez kwrobel2
Ja Ci mogę upiec, ale musisz po nie przyjechać do mnie
|
Wcale nie , wcale nie . W paczuszkę i do żarłoka wysyłać. Drożdżowe też mogłabyś dołożyć { a jak, sępię bezczelnie, jak zwykle}. Pod jednym warunkiem : jeśli pieczesz prawdziwe drożdżowe, a nie te buły - mordoklejki, co się po zębach na wzór klajstra kleją.
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;45377639] a zapowiadali ochłodzenie na maj [/QUOTE]
Że zaczerpnę, lekko parafrazując, z krynicy złotych myśli i powiedzeń mojego faworyta Ferdynanda : A zasadził ci ktoś kopa nogą w dupę?
Cytat:
Napisane przez EdizA
W takiej sytuacji najlepiej wziąć wszystkie.
|
W sklepie - to i moja dewiza, a w domu - matko kochana, syndrom osiołka i żłobu życie mi zatruwa .
Cytat:
Napisane przez izaa29
Ogólnie się zdenerwowałam, ciocia niedługo przychodzi na paznokcie.
|
Czas chyba większą asertywność z siebie wykrzesać. Wiem, wiem : wiśta - wio, łatwo powiedzieć. Uroczyste słowo harcerza : daje się w sobie tę cechę wypracować. A jakie życie od razu przyjemniejsze.
Cytat:
|
Napisane przez M4rt3czk4_92
Daj jej delikatnie do zruzumienia
|
"Delikatnie" to można z kimś, kto ma takt i wyczucie. Do tryglodyty { że delikatnie powiem } trzeba z grubej rury, bo w nieokrzesaniu swym nie zrozumie.
Cytat:
Napisane przez versatille
A się właśnie wybieram jutro do Katowickiej po lakiery Golden Rose.
|
Pewnie już za późno, ale zaryzykuję. Mogłabyś zerknąć i, jeśli jest, kupić mi, to moje wymarzone cappuccino, nr 17 z kolekcji Selective .
Cytat:
Napisane przez pluskotka
Wy takie wszystkowiedzące, więc może któraś zna się na okularach przeciwsłonecznych?
|
Ja wiem jedno : oczy to wielki skarb. W życiu nie odważyłabym się nosić okularów z bazaru czy jakiegoś innego, niespecjalistycznego sklepu. I proszę mi o cenach nie pitolić. Zdrowe oczy są bezcenne.
Moje ostatnie słoneczne okulary są z Moonlight. Zadowolona jestem.
Cytat:
Napisane przez kascysko
Do podstawówki i gimnazjum miałam 5 km, bez dojazdu, w jedną stronę
|
Kurde blaszka, a ja chcę nowego fryzjera w Gdańsku sprawdzić, wymacać. Mapa z wujka Google pokazuje, że muszę 3,7 km przejść per pedes i ja się załamuję. Ale po Twoim dictum - umawiam wizytę. Wstyd się przyznać, że nie dam rady tyle przejść.
---------- Dopisano o 06:00 ---------- Poprzedni post napisano o 05:18 ----------
Padłam jak rażona gromem. Przez przypadek klikło mi się w jakiś wizażowy konkurs. Oniemiałam ... Zadanie konkursowe - odpowiedzieć na pytanie : co wyzwala w tobie 100% kobiecości. Matko kochana, Himalaje idiotyzmu. Nie wytrzymałam i chciałam odpowiedzieć : seks oralny. Ale w pytaniu było "co", to pewnie nie czynność, a przedmiot/rzecz autor pytania miał na myśli. Odpowiedziałam więc : wibrator, masażer punktu G. Myślicie, że to kreatywna odpowiedź i wygram chociażby zestaw od Lirene ?
|
|
|