Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem chorobliwie zazdrosna...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-01, 13:51   #1
diivaa
Przyczajenie

Jestem chorobliwie zazdrosna...

Poznałam chłopaka 4 lata starszego który kiedyś był lowelasem zagadywał do dziewczyn żeby tylko puknąć... Jesteśmy ze sobą już ponad rok to mój drugi chłopak, zmienił się na dobre od tamtej pory sam przyznał że źle robił. Bardzo mocno się zmienił myśli tak przyszłościowo chciał żebym była jego żoną kiedyś itd tip.. Jestem mega zazdrosna o niego kiedy idziemy gdzieś i spojrzy na jakąś dziewczyne a już z daleko widzę że mu się spodoba to mnie szlak trafia od razu puszczam go za rękę gdy go trzymam i robię się zła a ja w myślach wyzywam, alebo jak lecą w tv jakieś teledyski z dupami gołymi to odrazu przełączam. Sprawdzam jego facebooka, mejla, telefon nie wie ze znam hasło na fb, ale nic nigdy nie kręcił nie pisał z żadną odkąd jesteśmy razem. Gadałam już z nim o tym powiedział że to jest naturalny męski odruch, ok rozumiem ale nie musi się gapić jak idzie ze mną, jestem taka że jak mam swoją połowę to się jej trzymam ja się nie oglądam jak idzie jakiś fajny koleś trzymam się tego co mam.

Edytowane przez diivaa
Czas edycji: 2014-03-01 o 14:21
diivaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując