Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak realizacji
Wątek: brak realizacji
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-11, 19:43   #2
martinka_m
BAN stały

Dot.: brak realizacjii

ja ciebie troszke rozumiem, tez jestem na kierunku ktory nie jest do konca tym co chcialabym robic... co prawda jest to dziedzina dosyc pokrewna, ale jednak nie 100 % to ja jednak wielkiego wyboru nie mialam, bo gdy zaczynalam studiowac nie bylo takiego kierunku ktory chcialabym skonczyc - teraz juz jest ale o watpliwej reputacji.... musze powiedziec, ze ja jako jedyna osoba na studiach raczej nie planuje pracowac w przyszlym zawodzie... zobaczymy jak to sie ulozy, bo od przyszlego roku bede na specjalizacji, ktora jest co prawda bardzo ciekawa, i temat ten mnie fascynuje, ale to jednak nie TO.... jezeli dobrze pojdzie, moze uda mi sie kiedys pracowac w dwóch zawodach - tym wymarzonym i tym drugim

dlaczego sadzisz ze juz potem nie pojdziesz na studia>? skoncz najpierw ten kierunek - skoro tyle w niego zainwestowalas, szkoda to zmarnowac a jeszcze na pewno kiedys sie przyda. ale nie poddawaj sie. jezeli teraz jestes w trakcie zakladania rodziny, to poczekaj troche a potem zdaj tam gdzie chcesz. poza tym na moim kierunku jest bardzo duzo osob pracujacych, z malymi dziecmi, w wieku 20,30, 40, i nawet ponad 50 lat!!
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując