Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary- część XXXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-01, 19:19   #4490
UNIKALNA1983
Okrutna, podła i zła

Dot.: Miłośniczki Zary- część XXXVII

Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ciemniejsze bardziej mi się podobają, bo są dobre na długość, ale te jasne też są super. Na mnie też są za długie, więc nawet ich nie mierzyłam.
Spódniczka jest super - to jej regularna cena?
W dresowej wyglądasz fajnie, ja ją lubię i już ją nosiłam parę razy

Napisałam dziś odwołanie od reklamacji. Decyzja była taka, że towar nie posiada wad ukrytych, a ich zniszczenie (czyt. poplamienie) było moją winą, więc reklamacja jest bezzasadna. Dla mnie tłumaczenie nic nie wnoszące i napisałam, że według mnie wadą ukrytą była słaba jakość materiału uniemożliwiająca wyczyszczenie spodni ze śladów normalnego użytkowania (w końcu to była tłusta plama "spożywcza" a nie ze smaru czy coś), a ja zastosowałam się do zaleceń prania, a mimo tego spodni nie można było odczyścić... Oby pomogło.

Mierzyłam i przytargałam dziś kilka rzeczy z listy zakupowej:
- szare woski - mierzyłam rozmiar 36, a noszę 34/36 zależy czy materiał jest rozciągliwy. Ogólnie są super, tylko z tyłu marszczą się za bardzo sprawiając wrażenie jakbym miała gigantyczny cellulit na udach
- jeansy - kurcze, super są i teraz się zastanawiam czemu ich właściwie nie wzięłam. Robią mega tyłek to chyba przez to przecieranie jasne na centralnej części pupy. Mam nadzieję, że to widać na foto
- jeansy - kolor mają rewelacyjny, ale są za długie
- czarne botki jakieś % za 199zł - mimo tego, że obiecywałam sobie nie kupować botków w tej strasznej przecinającej niską sylwetkę długości, to te są naprawdę ładne i bym je kupiła, ale 1 but z pary na jednej stopie leżał dobrze, a 2 na drugiej był za ciasny
- biała bluzeczka - ładna, wygodna, ale to poliester, a mi się wydawało, że len
- płaszcz - zauważyłam go w momencie kiedy myślałam sobie, że w sumie to przesadzam z potrzebą kupowania nowego trencza, bo one i tak się gniotą i tak, więc jakoś z moim gnieciuchem wytrzymam. Wrócę po niego, bo po przyjrzeniu się zdjęciom podoba mi się jeszcze bardziej niż w sklepie.
- czerwona kurtka - była na liście i została kupiona super żywy kolor na wiosnę, nawet nie wiedziałam, że mogę tak dobrze czuć się w czerwieni
- czerwone chinosy - nie planowałam ich zakupu, ale są super miłe w dotyku i wygodne
Fajne są te czerwone spodnie. Trencz taki sobie- za taką kasę chyba nie warto.
UNIKALNA1983 jest offline Zgłoś do moderatora