Ciemniejsze bardziej mi się podobają, bo są dobre na długość, ale te jasne też są super. Na mnie też są za długie, więc nawet ich nie mierzyłam.
Spódniczka jest super - to jej regularna cena?
W dresowej wyglądasz fajnie, ja ją lubię i już ją nosiłam parę razy
Napisałam dziś odwołanie od reklamacji. Decyzja była taka, że towar nie posiada wad ukrytych, a ich zniszczenie (czyt. poplamienie) było moją winą, więc reklamacja jest bezzasadna. Dla mnie tłumaczenie nic nie wnoszące i napisałam, że według mnie wadą ukrytą była słaba jakość materiału uniemożliwiająca wyczyszczenie spodni ze śladów normalnego użytkowania (w końcu to była tłusta plama "spożywcza" a nie ze smaru czy coś), a ja zastosowałam się do zaleceń prania, a mimo tego spodni nie można było odczyścić... Oby pomogło.
Mierzyłam i przytargałam dziś kilka rzeczy z listy zakupowej:
- szare woski - mierzyłam rozmiar 36, a noszę 34/36 zależy czy materiał jest rozciągliwy. Ogólnie są super, tylko z tyłu marszczą się za bardzo sprawiając wrażenie jakbym miała gigantyczny cellulit na udach

- jeansy - kurcze, super są i teraz się zastanawiam czemu ich właściwie nie wzięłam. Robią mega tyłek

to chyba przez to przecieranie jasne na centralnej części pupy. Mam nadzieję, że to widać na foto

- jeansy - kolor mają rewelacyjny, ale są za długie
- czarne botki jakieś % za 199zł - mimo tego, że obiecywałam sobie nie kupować botków w tej strasznej przecinającej niską sylwetkę długości, to te są naprawdę ładne i bym je kupiła, ale 1 but z pary na jednej stopie leżał dobrze, a 2 na drugiej był za ciasny

- biała bluzeczka - ładna, wygodna, ale to poliester, a mi się wydawało, że len

- płaszcz - zauważyłam go w momencie kiedy myślałam sobie, że w sumie to przesadzam z potrzebą kupowania nowego trencza, bo one i tak się gniotą i tak, więc jakoś z moim gnieciuchem wytrzymam. Wrócę po niego, bo po przyjrzeniu się zdjęciom podoba mi się jeszcze bardziej niż w sklepie.
- czerwona kurtka - była na liście i została kupiona

super żywy kolor na wiosnę, nawet nie wiedziałam, że mogę tak dobrze czuć się w czerwieni

- czerwone chinosy - nie planowałam ich zakupu, ale są super miłe w dotyku i wygodne