Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zaburzenie depresyjno-lękowe mieszane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-01, 21:50   #19
Absinth87
Raczkowanie

Dot.: Zaburzenie depresyjno-lękowe mieszane

Cytat:
Napisane przez iamJenna Pokaż wiadomość
Odczuwam tutaj negatywne emocje. Ale na takie tez się przygotowalam. Leków nie chce używać, leczylam się kiedyś dużo antybiotykami bo lekarze myśleli ze jestem chora na zapalenie pluc a tak naprawdę była to astma oskrzelowa. Na moje szczęście z tym się uporalam. Leki psychotropowe nie były zalecane w moim przypadku.
Nie sadze żeby tutaj psychiatra miał cos do powiedzenia. Nie te zaburzenie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Chyba widzisz odbicie twoich negatywnych względem lekarzy :P
Tak jak dziewczyny napisały polecam przeciwdepresyjne nowej generacji czyli leki z grupy SSRI.

Selektywne inhibitory zwrotnego wychwytu serotoniny (SSRI) − (fluoksetyna, fluwoksamina, paroksetyna, sertralina, citalopram, escitalopram,dapoksetyna, zimelidyna)

Ja tam jednak jestem zdania że sport, zdrowe odzywianie, terapia powinny być dopelnieniem leków...widze po mojej matce ze to odmienilo ja o 180%- a wczesniej nic nie pomagalo.
Najlepiej przeczytaj to co piszesz, bo to się robi żenujące. Ty chyba z tych co wszystko łykają jak młody pelikan, jakbyś przyłapała ich w łóżku, a on by ci powiedział, że laska się potknęła i nadziała na siusiaka to byś uwierzyła, prawda?
Absinth87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując