2014-03-01, 23:37
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy szprotka czy walen - kazda z nas ma talent - cz.23 dopingu
Cytat:
Napisane przez matematyczka
Witam, moja mama wzieła Mareczka ze sobą do ciocia  ale sie cieszę w końcu chwila dla siebie. Usypiam z nim i wstaje :/ non stop jestem umęczona. Przez to że go muszę pilnować u mojej mamy bo on do psa ciągnie. A pies na niego warczy
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ----------
Jola bardzo dobrze działa solpadeina, 2 tabletki musujące rozpuszcza się w szklance wody, tylko to jest bardzo gorzkie. Ale pomaga super szybko  ja zazwyczaj biorę jedną tabletkę bo ta dawka dla mnie jest wystarczająca
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------
Agnieszko zazdroszczę. Bo ja się kładę i usypiam w nocy z dzieckiem, a rano wstaję z nim. O 5 rano  
---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------
Proszę bardzo Iwonko, o to 
|
no ja ostatnio tez z dziecmi do lozka i z dziecmi wstaje... dzis taki mily wyjatek tym bardziej mily ze ja nie lubie tyle spac i przed ciaza nawet jak dzieciaki mi towarzyszyly przez caly czas, to raczej na zasadzie wymiany, ze raz jedno raz drugie, bo tak malo jak ja nie dalyby rady jednak spac... a teraz niestety to ja potrzebuje cos duzo tego snu 
Cytat:
Napisane przez cocci
hejka
Kasia jak znajdziesz chętną osóbkę, do dożucę moje jako gratis
Byłam w sklepie z Magdą, udał mi się kupić buty. W zasadzie zostało kupić buty dla mnie
zapomniałam Wam napisać - mam teraz na koncie tyle samo, co pod koniec stycznia, tylko na plus  super uczucie, wiecie?
|
fajnie 
co do dzieci to ja moje tez na tydzien chetnie dolacze 
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
wlasnie pozbylam sie Oli...
wypila pelen kubek mleka (Jeremi sie dzis pytal czy moge mu kupic taki z dziubkiem, a Ola prosila zeby jej przelac do zwyklego chyba jej tez od razu bede w zwyklym robic, tylko ze ona z mlekiem to akurat jeszcze ciut wariuje i sie boje ze rozleje...)
no ale chyba nie dam rady juz nic wiecej zrobic i sama tez udam sie na zasluzony (w sumie tak srednio, ale niech bedzie) odpoczynek...
bylismy w sklepie i maz mi pokazal zmywarke jaka nam wybral... w sumie to z tego co mowi to nie mamy prawie zadnego wyboru, bo jestesmy ograniczeni wymiarami, no i w tej cenie przy dobrych parametrach zuzycia wody i energii to juz nie bylo praktycznie nic poza ta jedna
|
|
|