Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-02, 20:33   #2895
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Hej

no kuźwa pocytowałam tyle i gdzie są te posty co?? żeby tak kobietę w ciąży denerwować buuuu

więc pogratuluję tylko Manieczce II kreseczek kochana moje gratulacje

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
UWAGA!!! MAM TELEGRAM OD CARMENY
telegram napisany z soboty 1.03.2014 o godzinie 11.20

"ale ja tesknie za pogaduchami z Wami ;( i strasznie mi milo jak piszecie,ze tesknicie i za mna!KOCHAM WAS NORMALNIE MORDY MOJE
Ja juz w domu.zalozyli mi w szpitalu ten pessar i chyba jest cacy.wczoraj mi sie stawial brzuch mimo lezenia ale dzis juz jest okej wizyte mam 13tego w kazdym razie.Oszczedzam sie jak moge.Najpewniej odezwe sie kolo 10tego *
Przede wszystkim Maniusi chcialam pogratulowac!nawet nie wiesz jak sie ciesze!!!Czekam na test z krwi ale wiem ze to tylko formalnosc Przerwij ten przestoj i cisze! za dlugo to trwa!
Reszcie dalej kibicuje! i przykro mi ze testy negatywne powychodzily rozumiem ze macie juz serdecznie dosyc tego.
Przesylam fluidki z Majeczka,ktora pcha sie na swiat jak widac "

reszty Wam nie wkleję co mi napisala, bo to nasze sex-sekrety ale mogę napisać tyle, że mnie pragnie ahhh ta moja kochanka
oczywiście że tęsknimy i trzymajcie się tam z Majeczką w dwupaku jak najdłużej
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora