Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-02, 20:23   #963
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kija, no dzisiaj musiałam odreagować wsio, więc....zrobiłam 21 zajęło mi to 1h 50min. Ewulka, nie czytaj tego!!!!!!!!!!!

wrzucam skan co by która nie wierzyła
http://www.endomondo.com/workouts/303128307/8755439
Niezła jesteś

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Właśnie o tym ostatnio pisałam - jesteśmy lizidupą wszystkich krajów, a one nas w naszą dupę kopią, bo widzą jakich mamy tępych "rządzicieli"

Brawo! Super, jak na pierwszy raz Kiedyś tak o, przebiegłam sobie z domu na przystanek (1,5 km) i nawet zadyszki nie miałam Ale to było przed ciążą

Kuźwa, ale mieliśmy teraz stresa Mieliśmy jechać z tż do kościoła, a tu się okazuje, że kluczyków nie ma! Przeszukaliśmy na szybko, ale trzeba było iść, trafiło się nam fuksem, że i do i z mieliśmy transport.
No i wróciliśmy i od 17 tylko ich szukaliśmy. We wszystkich pokojach, szafkach, szufladach, zabawkach Poli, w kwiatkach, koło domu (tż robił wczoraj z tatą nadproża przy naszym oknie i może wypadły?), w aucie.... Nie ma! Tż w końcu tam coś sprzątał w pokoju i był akurat przy mojej szufladzie z bielizną i mówię mu, żeby sprawdził tam, tak z głupa, a nóż widelec I co? Kluczyki grzały się między moimi stringami a biustonoszem Chyba nie muszę pisać, kto je tam dał

A w ogóle, to Pola wczoraj poszła spać o 21, ja przed 2, o 6.40 się obudziła, drzemkę miała od 12.40 do 13.30 i jeszcze nie śpi, tak więc - , spaaaać...
Moja ostatnio mi klucze od domu schowała to ich 3 dni szukałam. A znalazły się przypadkiem w pudełku z moimi notatkami ze studiów. Gdyby Ona ich nie wyciągnęła z tego pudełka to ja bym ich nigdy nie znalazła.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora