2014-03-02, 21:32
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
http://allegro.pl/hamax-kiss-kask-fo...010812889.html
proszę
dziewczyny, dwa dni męczarni a ja napisałam 5 stron  a to 2 podrozdziały  ale myślę, że to to trudniejsze - wszystko bym mogła kopij wklej z ustawy, a że wprowadzili "cudowny" system plagiat, to muszę ustawę przerobić tak, żeby sysyem nie widział, że to ustawa  paranoja! jak można na rachunkowości dawać pracę do systŻemu plagiat, gdzie WSZYSTKO jet na ustawach, gdzie ja mam miejsce na swoją twórczość poza analizą spółki?
idę spać, jutro TŻ ma urlop, zostaje z Aneczką, a ja do Katowic i będę pisać o fascynujących kosztach uzsykania przychodu
dobranoc! 
|
Dziękuję za linka 
A co do pracy mgr, pamiętam ten ból, troche mi się z moją zeszło A jeśli chodzi o system plagiat to jak wychodzi że niby jest to promotor lub promotor i recenzent mają przejrzeć pracę pod kątem fragmentów które system zaznaczył i oceniają czy to faktycznie plagiat. Więc w takim przypadku jak Ty piszesz z cytowaniem ustawy i tak by wyszło że jest ok. No tylko bez sensu się stresować jakby Ci tak powiedzieli że system Ci wykrył plagiat więc rozumiem po co kombinujesz z przerabianiem ustawy, też tak robiłam, pisałam o funduszach inwestycyjnych i też się trochę odwoływałam do ustaw 
Powodzenia w pisaniu 
---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------
Cytat:
Napisane przez bokeh
|
Ślicznie I kurteczka się pięknie prezentuje
Edytowane przez MaJulMi
Czas edycji: 2014-03-02 o 21:31
|
|
|