Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-02, 23:36   #4278
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
A ja niestety wylądowalam w szpitalu. W ciagu dnia bardzo szczypalo i bolalo mnie przy sercu, nie moglam normalnie oddechu zlapac.maz narobil paniki, za co jestem mu ogromnie wdzieczna bo sama za nic nie pojechalabym do szpitala. Na izbie podczas ktg okazalo sie ze mam duze skurcze, szyjka skrocila sie do 2cm ale na szczescie nie ma rozwarcia. Podlaczyli mi szybko kroplowle na wyciszenie skurczow i podali zastrzyk na rozwoj pluc malego w razie gdyby nie udalo sie zachamowac akcji. Mam kategoryczny nakaz lezenia. Na szczescie udalo sie opanowac sytuacje i teraz skurczow brak. Podejrzewam jednak ze tak szybko mnie stad nie wypuszcza. Cale.szczescie ze maz byl na miejscu bo ja bym sie polozyla i czekala az mi samo przejdzie. Podczas zapisu ktg zorientowalam.sie ze cos co uznawalam za wypiecie sie malego to skurcz!!!!! Nic mnie nie bolalo, ale pani doktor mnie niezle nastraszyla. U mnie jutro konczy sie 34 tydzien dopiero...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Trzymam kciuki za ciebie, lez, już niedługo

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
tasia trzymaj sie

a ja leze z nieregularnymi skurczami i bólem pleców
i wiecie co znalazłam ksiazeczke mojej siostry i tam pisze ze poród o czasie podłozny główkowy 10 punktów waga 2600 , 53 cm , 31 cm obwód główki .....
ja urodziłam sie z waga 2750 i 9 punktami nic wiecej wpisane nie mam a ze tylko poród o czasie ...
obie wyszłysmy po 4 dniach nie wiem jak brat bo jego ksiazeczki nie znalazłam a blizniaków nie wliczam bo urodzili sie cc w 35 tyg bo mamie odeszły wody oby dwaj mieli po 2100 , wiec chyba chłopaki wieksze sie rodziły mamie a dziewczynki drobinki

Ami pewno po mezu bedzie zreszta ona cała do niego podobna tyko charakter ma mieszany
Jula pewno po naszej rodzinie bedzie i dlatego taka drobiutka

olakola u as wczoraj ciepło było i poszlismy zrobic sobie rozno i upiec kiełbaski ale smakowały

Trzymam kciuki aby sie rozkręcilo.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk