Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 08:13   #4677
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna
Dot.: Poznajemy nowe smaki, bo coraz większe z nas dzieciaki. Mamy IX-X 2013, cz. VI

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
fajne, tylko ja chcialam wieksze elementy ok 30cm literki i cyfry
Aa rozumiem - to niestety nie pomogę

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość

U nas chyba kolejny etap ząbkowania (ale jeszcze nie wyszły). Wczoraj Szymuś tak jeździł sobie po dolnych dziaselkach, że znów krew mu leciała. Miał trzy napady takiego płaczu, jakiego jeszcze nie słyszałam. Jak włożyłam mu palca do buzki i pojezdzilam po działach to się uspokajal, a jak wyciągałam to znów płacz. Po dentinoxie niemal od razu się uspokoil i zasnal. Ciekawe ile to jeszcze potrwa zanim pierwszy zabek się pojawi...
U nas tak samo. Ostatnie 3 dni to jakiś koszmar - nie poznaję swojego dziecka Miewa takie histeryczne napady płaczu nie wiadomo o co I strasznie gryzie piąstki, z taką zaciętością i złością. Też przypuszczam, że to ząbki. Kupiłam mu wczoraj gryzaka wodnego i silikonową szczoteczkę na palec - jak mu nią masowałam dziąsła to bardzo gryzł palucha
Poza tym całą noc nie spaliśmy bo Stasio obudził się przed 24 z płaczem, w nosie furczy, kaszel mokry - dzwonię umówić go do lekarza. Pewnie się przeziębił, wczoraj teściowa wzięła go na taki mega długi spacer a w Bielsku mocno wiało i było zimno :/

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora