2014-03-03, 07:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
ELLLMI WSIO NAJLEPSZEGO! i zdrowia dla Fifka 
Dziewczyny nadrobiłam Was sumiennie, nie cytuję, bo większość została powiedziana 
Sylwia, Charlizz cieszę się, że jesteście już w domach 
Lady za 21 jak w szkole? 
Bokeh Hania jak zwykle cudna 
Jakajaka dla Krzysia 
Black, sytuacja trudna, ale ja bym nie popuściła i i tak i tak bym zwracała uwagę.
Kija uwielbiam CIę po prostu 
Gocha, nie boisz się puszczać kaszlącego do przedszkola? Raz jego zdrowie, a dwa, jakby nie patrzył innych dzieci?
Hje wczoraj Dawid wyciągnąl mi klucze z torebki i musieliśmy spod mieszkania wracać do t. 
Mała Bell ma hipoalergiczny tusz w swojej ofercie ( to Ty potrzebujesz, czy coś pomyliłam? )
Wczoraj u t. ja zwykle ciśnienie w górę przyszło do regulacji rachunków i stałą twardo przy tym że 100 mniej jest nam winna wiem że TŻ by jej popuścił. Zaczął wyliczać jej na co idą pieniadze (papierosy 400 zł miesięcznie) no i biadolili oboje że dużo opłat. SOrry ja przestałam pobłażać i popuszczać. Skoro ma się ile ma to trzeba nauczyć się gospodarować, a nie liczyć na syna..
i druga rzecz: SŁODYCZE. Kupiła Dawidowi czekoladę. Ja mówię, zę on słodyczy nie je. Od wielkiego dzwonu przy jakiejś okazji coś dostanie, tak to nie! A ona zaczęła mi wymyślać, że przesadzam, u nich zawsze dużo słodyczy, to ona mu będzie monte i danonki dawać, mówię że Dawid je dziecięce tego typu rzeczy, albo po prostu jogurt naturalny z owocem, i ja mu zdrowego nawyku psuć nie będę. Odpuściła, ale zaraz przy wyjściu od niej znowu ta sama śpiewka. Powiedziałam jej że jak chce mu kupować coś to proszę: owoce, jogurt naturalny, mus z Kubusia, chrupki kuku - mało? To że Justysia Oliwcię pasła codziennie od bodajże 9/10 miesiąca kinderkami, monte, princessami (Młoda miała szufladę swoją ze słodyczami) nie znaczy że ja pozwolę na to z Dawidem. Tż mnie coś tam popierał ale i tak go zrąbalam w samochodzie że od razu ma kategorycznie zabronić, a nie że matka na siłe wciska i podburza moje wychowanie własnego syna!
Swoją drogą na co ona liczyła. Już dawno powiedziałam Dawid słodyczy nie je, a ta ciągle swoje! 
Dziewczyny miała któraś do czynienia z Graco Mirage?
|
|