2014-03-03, 08:31
|
|
Erudycja
|
Dot.: Atrederm-jakie ma działanie?
Cytat:
Napisane przez Fuzukatsu
Słuchajcie dziewczyny, powiedzcie mi, jak powinna się zachowywać skóra po atre.
W poniedziałek i we wtorek nałożyłam go, co mnie dosyć podrazniło. Piekło bardzo przy nakładaniu czegokolwiek, a skora była zaróżowiona. Środę i czwartek się luszczyłam, ale w czwartek wieczorem zauważyłam u mnie uczucie skorupy, jakbym miała na twarzy maseczkę peel off. Teraz skóra łuszczycy się raczej słabo, głównie na policzkach przy ustach. Podrażnienie minęło, ale to uczucie maseczki dalej jest. Ile jeszcze potrwa? Atre dalej ma być odstawione? 
To mój pierwszy tydzień z nim.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
ja pierwsze 3 tygodnie nakladalam atre dwa dni z rzedu - sroda i czwartek, a potem czekalam do nastepnej srody. Z pozostale dni mocno nawilzalam skore i skoropy nie mialam, teraz uzywam nieco czesciej - nakladam raz, dwa dni przerwy, raz, dwa dni przerwy. Ale od polowy marca przejde na wyzsze stezenie i znow bede nakladac tylko dwa razy i 5 dni przerwy.
Sama mam dosc wylinki i zaczerwienienia ale efekty są, gdyby nie moja ingerencja, moglabym powiedziec ze od miesiaca nic mi nie wyskakuje a pory są o polowe czystsze, zwlaszcza te na nosie, ktore są moją zmorą. Jeszcze dwa miesiace i odstawiam bo na koniec maja chce zaczac sie opalac
|