2014-03-03, 08:35
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ciągle myślę o byłych dziewczynach mojego chłopaka.
Mnie od czasu do czasu też dopadają takie głupie myśli i zdarzyło mi się kilka razy zajrzeć na profil ex mojego TŻta.
Jednak ja wiem, dlaczego w mojej głowie pojawiły się takie myśli. Ja sama jestem ex mojego TŻta. Wróciliśmy do siebie po roku "separacji". W tym czasie on przez ładnych kilka miesięcy był z tą dziewczyną w związku. Jak się pogodziliśmy i na nowo zaczęło nam się ze sobą układać, to ona wciąż do niego wypisywała, wspominała ich wspólne chwile, prosiła o spotkania i następną szansę. 
Dlatego reaguję na nią teraz alergicznie, chociaż TŻ nic o niej nie wspomina i wiem, że to ja jestem najważniejsza.
Ja sama walczę ze sobą, nie nakręcam się. Jestem z TŻtem już 1,5 roku i jakby mnie nie kochał i nie zależałoby mu na mnie, to by ze mną tyle czasu nie był. Prawda? Zresztą widzę, że nie mam powodów, aby być zazdrosną o tamtą ex.
Ja do swoich exów już nic nie czuję, nie mam żadnych sentymentów, nie rozmyślam o nich. Ot, było - minęło. To już historia. Z jednym nawet widziałam się przypadkowo w ten weekend i TŻ o tym wie. I nie był z tego powodu zły czy zazdrosny.
Z takimi demonami musisz walczyć sama. Ciesz się tym, co jest teraz. Nie rozpamiętuj przeszłości. Bo to przeszłość, historia. Teraz Ty jesteś najważniejsza dla swojego TŻta. I na pewno podobasz mu się taka, jaka jesteś. Nie upodabniaj się do jego ex.
|
|
|