Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-12, 07:58   #451
homyk
Zakorzenienie

Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XIII

Cytat:
Napisane przez neonka28 Pokaż wiadomość
Ja mam juz dosyc. Wysiadam z tego pociagu. Czasami to jeszcze ludzie dokopuja nic tylko plakac mi sie chce.

Walczyc Kasiu walczyc!!! Teraz to ja nie prosze o badania ja wymagam lub prosze o swistek pisemny od lekarza ze mama dnia tego i tego nie wymaga takich i takich badan. trudno ja za duzo przeszlam. W zyciu nie myslalam ze przyjdzie mi ratowac moja mame i blagac druga karetke o pomoc
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
To straszna historia Kasiu. Mam nadzieje, że szybko zrobicie te badania. Moja mama leczy się pół roku ale choroba strasznie szybko postępuje i proszę ją, żeby nie czekała miesiąc do kolejnej wizyty tylko poszła jutro i zażądała tego skierowania.

Ps. Właśnie wrociłam ze spaceru z psem, jaśminy tak pięknie pachna a mi smutno.
Neonko, Tymeno

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Późną nocą - Mira-Bai w takich ilościach, że aż się uśmiechnęłam.
Rachelo życzę Ci jeszcze więcej powodów do uśmiechu

Dziś skropiłam się Feminite du Bois edp. Synek powiedział, że pachną jak słodkie drewienko Dla mnie to jednak coś więcej. Ten zapach jest wspaniały i pięknie rozwija się w ten gorąc.

Eau Deodorante FdB, którą w zeszłym roku puściałm w świat miała jednak dużo gorszą trwałość niż edp. Pomijam już fakt, że zapach wody perfumowanej jest zdecydowanie bogatszy

Edytowane przez homyk
Czas edycji: 2007-06-12 o 08:22
homyk jest offline Zgłoś do moderatora