2014-03-03, 10:12
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez manieczka1
też bym była zła... no ja rozumiem, że popił, ale mógł to przewidzieć, że nie będzie miał sił i zaserduchować szybciej... Ty się starasz, mierzysz, a on takie numery odstawia...nie martw się  może dziś będzie serducho na zgodę i jeszcze nic straconego
i dziękuję Wszystkim za kciuki  wynik dziś po godzinie 15stej, więc po pracy pojadę, ale się boję
a teraz zmykam, bo mam masę roboty 
|
No mógł Już mi przeszło. Pogadaliśmy trochę, powiedział, że jest głupi i żałuje i mam się nie denerwować, bo to mi nic nie da, a następnym razem mam mu dać w mordę hihi
Cytat:
Napisane przez meire
No, już mnie Jagatka nakręciła wcześniej i będę po @ mierzyć z czystej ciekawości...  bardziej spełniona się będę czuła, bo teraz bez mierzenia ewidentnie mi czegoś brakuje w życiu..
Już córę nafaszerowałam czym się dało... mam nadzieję, że jej to przejdzie, a nie będzie się rozwijało znów w coś gorszego...  nie mogę się doczekać wiosny i lata już... spokój z choróbskami chociaż będzie...  siedzi i koloruje teraz jakieś księżniczki...
A co do jeansów też musze sobie jakieś kupić, bo mi du.pa urosła od tego siedzenia w domu...  a stare już mam takie złochane... i muszę sobie buty do latania kupić... cos takiego.. 
|
No to fajnie, że będziesz mierzyć. No i ja podobnie jak Jagatka też jestem ciekawa Twojego wykresu 
Mam nadzieję, że córci całkiem przejedzie to choróbsko, a księżniczki to i ja bym sobie pokolorowała 
Mi na szczęście dupa nie rośnie i mieści się w spodnie z czasów liceum i mam nadzieję, że tak zostanie Buty bardzo ładne i pewnie wygodne do codziennego latania.
Cytat:
Napisane przez Jagatka_N
Dzieki dziewczyny... 
Wiem, że nie ma tragedii, tylko boję się, że zanim zajdę, to ten mięśniak urośnie i trzeba będzie się nim najpierw zająć, a starania odłożyć  dlatego też m.in. tak mi zależało... 
|
A rośnie Ci ten mięśniak? Jak mierzą go to coś się zmienia? ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze
|