Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 10:42   #2610
bzinka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Hej jestem trochę do tyłu, zrobiłam sobie odwyk na kilka dni i nie mam kiedy nadrobić

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
:

Co do kremu bb-cc mi się marzy sprobowac jakiś azjatycki...ponoc najlepsze i z wysokimi filtrami ....
(bo krem z faktorem 10 -15 to jakby bez faktora dla mnie...)
Ja od 2 lat używam grzybowy BB (Skinfood Mushroom BB Cream) bardzo dobry jest świetnie stapia się ze skórą, tylko cos takiego jestem w stanie uzywac w wielkie upały.
Teraz zamówiłam słynny BB Dr.G Gowoonsesang Brightening Balm Cream ale jeszcze nie otworzyłam go, bo chce skończyć wczesniej grzybowy. zamawiam na ebayu bezpośrednio z Korei.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Tasia jakie to cudowne - pierwsze ruchy dziecka
powiedzialam wczoraj mezowi o wozku bylam chyba cala purpurowa - a on zapytal tylko, a jaki kolor?

Achna dziekuje za link, nakladki znalazlam - teraz wybieram kolor [COLOR="Silver"]
Moderna! brawa za wózek, ja niestety tez dorwalam nowy w entliczku i się wkurzyłam na ten stary, w nowym wszystko tak łatwo chodzi, a z tym musze się trochę mocować i hamulec ledwo dam rade wciskać, tak cięzko chodzi, więc zamówiłam z tych najnowszych teraz ponoć leciutko uzywany (ech,moja naiwność i wiara w ludzi) i czekam na przesyłkę, a ten stary będę sprzedawać

Kupiłam też wkładkę w La millou - ptasie radio, jest

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Poczytałam Was i pewnie poczytam wieczorem, bo zaraz wybywam, ale mam news Z nauczyła się 2 nowych słów, wszystko przez ten non stop eksploatowany domek, mówi "hello" i "bye bye" :brzyda l:
Wow, super!

Pani brawa za ząbka!

Tasia, za ruchy!

Jestem też w tyle z życzeniami dla naszych roczniaczków.
Wielkie uściski i całusy dla Karolka, Janka i Leonka!

Przymierzaliśmy się (znaczy Hanię) wczoraj do fotelików i ....znowu nic nie wybralismy. Zwariować można Juz wiemy, że nie podobają jej się foteliki z ochroną tułowia, zresztą to dość kontrowersyjny patent jest. No ale na razie tyle w tym temacie.

Hania od kilku dni biedna jest, dzisiaj w nocy miała gorączkę 38,9, rano 38,1, nie ma apetytu, gmera w buzi i marudzi, więc pewnie i nam coś się wykluje niedługo.

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora