2014-03-03, 10:42
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Hej jestem trochę do tyłu, zrobiłam sobie odwyk na kilka dni i nie mam kiedy nadrobić 
Cytat:
Napisane przez nestelle
:
Co do kremu bb-cc mi się marzy sprobowac jakiś azjatycki...ponoc najlepsze i z wysokimi filtrami ....
(bo krem z faktorem 10 -15 to jakby bez faktora dla mnie...)
|
Ja od 2 lat używam grzybowy BB (Skinfood Mushroom BB Cream) bardzo dobry jest świetnie stapia się ze skórą, tylko cos takiego jestem w stanie uzywac w wielkie upały.
Teraz zamówiłam słynny BB Dr.G Gowoonsesang Brightening Balm Cream ale jeszcze nie otworzyłam go, bo chce skończyć wczesniej grzybowy. zamawiam na ebayu bezpośrednio z Korei.
Cytat:
Napisane przez Moderna
Tasia jakie to cudowne - pierwsze ruchy dziecka 
powiedzialam wczoraj mezowi o wozku  bylam chyba cala purpurowa - a on zapytal tylko, a jaki kolor?
Achna dziekuje za link, nakladki znalazlam - teraz wybieram kolor  [COLOR="Silver"]
|
Moderna! brawa za wózek, ja niestety tez dorwalam nowy w entliczku i się wkurzyłam na ten stary, w nowym wszystko tak łatwo chodzi, a z tym musze się trochę mocować i hamulec ledwo dam rade wciskać, tak cięzko chodzi, więc zamówiłam z tych najnowszych teraz ponoć leciutko uzywany (ech,moja naiwność i wiara w ludzi) i czekam na przesyłkę, a ten stary będę sprzedawać 
Kupiłam też wkładkę w La millou - ptasie radio, jest 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
Poczytałam Was i pewnie poczytam wieczorem, bo zaraz wybywam, ale mam news  Z nauczyła się 2 nowych słów, wszystko przez ten non stop eksploatowany domek, mówi "hello" i "bye bye"   :brzyda l:
|
Wow, super!
Pani brawa za ząbka!
Tasia, za ruchy! 
Jestem też w tyle z życzeniami dla naszych roczniaczków.
Wielkie uściski i całusy dla Karolka, Janka i Leonka! 
Przymierzaliśmy się (znaczy Hanię) wczoraj do fotelików i ....znowu nic nie wybralismy. Zwariować można Juz wiemy, że nie podobają jej się foteliki z ochroną tułowia, zresztą to dość kontrowersyjny patent jest. No ale na razie tyle w tym temacie.
Hania od kilku dni biedna jest, dzisiaj w nocy miała gorączkę 38,9, rano 38,1, nie ma apetytu, gmera w buzi i marudzi, więc pewnie i nam coś się wykluje niedługo.
|
|
|