Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 11:08   #2616
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.

Hej!

Jeny z samego rana tyle nowych postów. Dzieciaczki pospać nie dają widzę U nas standardowo pobudka o 8 ale kto wie czy się to nie zmieni, oby nie

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
alez piegi są urocze
Taaaa, jak byłam nastolatką to stosowałam natkę pietruszki, żeby je rozjaśnić
Ale TŻ mówi, że je lubi więc już się przyzwyczaiłam (teraz i tak mam ich znacznie mniej).

za raczkowanie!

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
powiedzialam wczoraj mezowi o wozku bylam chyba cala purpurowa - a on zapytal tylko, a jaki kolor?
Wow, złoty chłop

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Nestelle tak w salonie mamy ten na głos i najlepsze że jak tż go kupił to jeszcze na mój głós jakoś reagował na tż w ogóle a na małej? od razu na tatata daaaa aaaaa na każde jej pisknięcie i nawet jak się bawi w kuchni ty oglądamy jakiś serial a ona coś tam krzykie to nam albo zatrzymuje albo cofa albo przełącza
A w sypialni mamy na takien niskiej szafce stoi koło akwarium i mała się tam podciąga i najbardziej to ją guziki na dekoderze interesują przy okazji dotknie tv i włączone ...
Telewizja na głos? Pierwsze słysze...

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
My wczoraj byłyśmy na spacerkutrochę Zosia chodziła sama, a trochę ze mną za rączkę

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Kupiłam 2 zestawy, zdjęcia poniżej.
Było jeszcze pełno dla dziewczynek, księżniczki, kucyki itp dla chłopców: samochody, samoloty, jakieś kosmosy itp
Z sówkami super, tez musze je zobaczyć

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Poczytałam Was i pewnie poczytam wieczorem, bo zaraz wybywam, ale mam news Z nauczyła się 2 nowych słów, wszystko przez ten non stop eksploatowany domek, mówi "hello" i "bye bye" :brzyda l:

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Moderna! brawa za wózek, ja niestety tez dorwalam nowy w entliczku i się wkurzyłam na ten stary, w nowym wszystko tak łatwo chodzi, a z tym musze się trochę mocować i hamulec ledwo dam rade wciskać, tak cięzko chodzi, więc zamówiłam z tych najnowszych teraz ponoć leciutko uzywany (ech,moja naiwność i wiara w ludzi) i czekam na przesyłkę, a ten stary będę sprzedawać
No i dobrze zrobiłaś Oby kolejny był w dobrym stanie
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora