2014-03-03, 11:08
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Hej!
Jeny z samego rana tyle nowych postów. Dzieciaczki pospać nie dają widzę U nas standardowo pobudka o 8 ale kto wie czy się to nie zmieni, oby nie  
Cytat:
Napisane przez nestelle
alez piegi są urocze 
|
Taaaa, jak byłam nastolatką to stosowałam natkę pietruszki, żeby je rozjaśnić
Ale TŻ mówi, że je lubi więc już się przyzwyczaiłam (teraz i tak mam ich znacznie mniej).
za raczkowanie!
Cytat:
Napisane przez Moderna
powiedzialam wczoraj mezowi o wozku  bylam chyba cala purpurowa - a on zapytal tylko, a jaki kolor? 
|
Wow, złoty chłop
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Nestelle tak w salonie mamy ten na głos i najlepsze że jak tż go kupił to jeszcze na mój głós jakoś reagował na tż w ogóle a na małej? od razu na tatata daaaa aaaaa na każde jej pisknięcie i nawet jak się bawi w kuchni ty oglądamy jakiś serial a ona coś tam krzykie to nam albo zatrzymuje albo cofa albo przełącza 
A w sypialni mamy na takien niskiej szafce stoi koło akwarium i mała się tam podciąga i najbardziej to ją guziki na dekoderze interesują przy okazji dotknie tv i włączone ...
|
Telewizja na głos? Pierwsze słysze...
Cytat:
Napisane przez BYou
My wczoraj byłyśmy na spacerku  trochę Zosia chodziła sama, a trochę ze mną za rączkę 
|

Cytat:
Napisane przez monicca1989
Kupiłam 2 zestawy, zdjęcia poniżej.
Było jeszcze pełno dla dziewczynek, księżniczki, kucyki itp dla chłopców: samochody, samoloty, jakieś kosmosy itp
|
Z sówkami super, tez musze je zobaczyć 
Cytat:
Napisane przez scarlett26
Poczytałam Was i pewnie poczytam wieczorem, bo zaraz wybywam, ale mam news  Z nauczyła się 2 nowych słów, wszystko przez ten non stop eksploatowany domek, mówi "hello" i "bye bye"   :brzyda l:
|

Cytat:
Napisane przez bzinka
Moderna! brawa za wózek, ja niestety tez dorwalam nowy w entliczku i się wkurzyłam na ten stary, w nowym wszystko tak łatwo chodzi, a z tym musze się trochę mocować i hamulec ledwo dam rade wciskać, tak cięzko chodzi, więc zamówiłam z tych najnowszych teraz ponoć leciutko uzywany (ech,moja naiwność  i wiara w ludzi) i czekam na przesyłkę, a ten stary będę sprzedawać 
|
No i dobrze zrobiłaś Oby kolejny był w dobrym stanie
|
|
|