Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 10:21   #1256
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Dzień dobry
U nas nocka ok, Majka jadła o 6, potem obudziła się o 8.30 pobawilyśmy się trochę i kima

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witam

A ja idę dzisiaj do lekarza... w sumie chyba wiem co mi jest ale sama się nie wyleczę więc ide
Kolana i barki mnie tak napitalają, że nie mogę nosić małego i nawet nie ma opcji abym kucnęła po coś z szuflady czy odłogi bo niemiłosierny ból i to już trwa od 2 tygodni, pewnie to stawy zapalenie jakieś czy coś..
Współczuję dolegliwości Żeby szybko przeszły bóle

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Witajcie!

Moje życie wreszcie powróciło do normy! Mąż po tygodniowym wylegiwaniu się w domu z powodu choroby wreszcie poszedł dzisiaj do pracy. Miałam na głowie dom, dziecko i męża do opieki i dla siebie zabrakło mi już kompletnie czasu. Zosia była troszkę marudna i bardzo potrzebowała przytulanek. Mąż cały dzień leżał w łóżku z tabletem w ręku, bo przecież chory jest, a ja latałam między jednym a drugim i starałam się normalnie prowadzić dom. Oczywiście nie obyło się bez spięć i kłótni z mężem. Jestem tak zmęczona i niewyspana, że mam ochotę zapaść się pod ziemię.
A jeszcze dzisiaj na 15.00 mam szczepienie Zosi. Oby przeszła to dobrze.
Przepraszam, że się nie udzielałam, ale nie miałam kiedy pisać. O dziwo mniej więcej jestem na bieżąco.
Pozdrawiam serdecznie!
Super, że już wróciłaś
Jak mąż wyzdrowiał to niech Cię teraz odciąży trochę, należy Ci się odpoczynek

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

Coś te dzieciaczki ostatnio marudne na wątku się zrobiły. Moja też bywa marudna. I do tego ma bóle brzuszkowe. Może nie aż kolki, bo nie trwa to godzinami, aczkolwiek są momenty histerycznego bólowego płaczu kiedy nic oprócz suszarki nie pomaga. No i na rehabilitacji jest problem, bo na początku jest ok, ale jak już trochę tam brzuszek się pouciska (no bo takie są ćwiczenia że się uciska) to jest płacz i koniec ćwiczeń bo się nie da uspokoić mała. Iga kończy teraz 3 miesiące więc myślę, że to może być związane z tym, że zmienia się skład mleka i układ pokarmowy nie daje rady

A tak poza tym to zaczynamy tydzień lekarzy - w środę neurolog na wizytę kontrolną z tymi napięciami i jak zezwoli to popołudniu na szczepienie do pediatry, w piątek ortopeda kontrolnie i w poniedziałek kontrolnie okulista
Biedna Igunia pewnie niedługo brzuszek wróci do normy i znów będzie radosna i wesoła

Ale rajd... za wszystkie wizyty

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Wyszłam do ubikacji, zostawiłam Zuze na macie na podłodze, leżała nas plecach bawiła się, wracam po 2 minutach a moje dziecko jest połową ciała za matą i na brzuchu gada do zabawek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oj teraz sekunda wystarczy i myk na drugą stronę

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

My dzisiaj po wizycie kontrolnej w przychodni, maluchy zdrowe, więc je zaszczepili od razu. Dwa wkłucia, jedno w bioderko, jedno w rąsie. Nie było źle, chwila płaczu i koniec, jestem z moich maluszków dumna
Teraz mała śpi jeszcze w nosidełku, a mały w łóżku leży i dyskutuje. Mąż pojechał ze mną, bo teściowa w pracy,a sama jednak u lekarza nie ogarnę mojej dwójki.

Uwaga żale się nutramigen podrożał z 9 zł na 17, masakra, że też muszę je kupować
Dzielne zuchy

Czarownico - za pomyślne załatwienie wszystkich spraw

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Aaaaaaaa....Majeczka kończy dziś 5 miesięcy
Kiedy to zleciało

Liwcia