2014-03-03, 10:19
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez justine_87
Mmhym, po badaniu na wizycie u mojego gina (19.02.) miałam jeszcze jedno usg (24.04.). Codziennie jezdzilam na ktg i po jednym z nich mój gin poprosił innego ginekologa o badanie usg - najgorsze, ze pierwszy raz wymówił przy mnie słowo "małogłowie" 
Główka nadal wyszła mniejsza od brzuszka i mniejsza niz wskazuje tydzień ciąży, ale ta dysproporcja była już mniejsza niz wg mojego gina.
|
No to trzeba się trzymać myśli, że skoro dysproporcja była mniejsza, to najwidoczniej jest dobrze Jutro będziesz tulić zupełnie zdrowego synka 
Cytat:
Napisane przez tygrysek83
Ja dziś rozpoczynam 36 tydzień czyli 9 miesiąc
|
ostatnia prosta i Dzidziuś przy piersi 
Cytat:
Napisane przez cayenneOna
Dzień Dobry  dziś w nocy przezylam szok, bo karmilam o 21.25 i czekałam, aż mnie Julian ok 24 obudzi, owszem, obudziło mnie prucie się Jula, ale o... 2.30  5 godzin! Toż to szok  godzinka zabawy z karmieniem, przewijaniem i następna pobudka o 6.30, czyli znowu 4 h. No tak to można karmic 
|
No to tylko modlić się o tak pieknie jedzące i śpiące dziecko 
Cytat:
Napisane przez mara86
Dziś rano obudziłam się z wkładką całą ciemno brązową. Nie wiem czy mam się martwić, dzwonić do gina czy jak. Zawsze jak do niego zadzwonie z wątpliwościami to lądule w szpitalu ? Miała może któraś tak?
|
Ja tez bym dzwoniła - czopa nie było?
Cytat:
Napisane przez side85
Zawsze miałam termin na 8 marca, ale w pewnym momencie zmienił sie na 5 marca i tak pozostał na forum bo nie prosiłam o zmianę, choć potem znowu był 8.
|
Czyli mamy termin na ten sam dzień... zapaliła się w nas z Ulą iskierka rywalizacji

Cytat:
Napisane przez side85
ps: po magnezie w kropłówce tak telepie, serduszo i całe ciało tak więc spokojnie, ostrzegano mnie przez tym 
|
O to ciekawe, ja nie miałam ani razu. Ale pewnie zależy to od ilości czy stężenia czy czego.
Cytat:
Napisane przez paulina_radom
Wczoraj wymiotowałam dzisiaj biegunka czyżby powoli się zbliżała godzina zero brzuch też mnie boli jak na @ narazie nieregularnie co 10-15 minut ale boli no i nie moge jeść a to dziwne.. ech zobaczymy.. pewnie się uspokoi.. to może zacznę sprzątać
|
coś się dzieję...
Cytat:
Napisane przez baja_86
Ja tez dalej w dwupaku. Codziennie kładę się spać z myślą, że może w nocy obudzą mnie skurcze i codziennie rano wstaje rozczarowana 
|
ja jeszcze kilka dni do TP, a też tak mam 
I dla Koziegomleka, Castii, Mony, Frogutki, Czbasi i, a co!, Side też
I dla mnie też
|
|