Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 10:19   #4313
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 6

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Mmhym, po badaniu na wizycie u mojego gina (19.02.) miałam jeszcze jedno usg (24.04.). Codziennie jezdzilam na ktg i po jednym z nich mój gin poprosił innego ginekologa o badanie usg - najgorsze, ze pierwszy raz wymówił przy mnie słowo "małogłowie"
Główka nadal wyszła mniejsza od brzuszka i mniejsza niz wskazuje tydzień ciąży, ale ta dysproporcja była już mniejsza niz wg mojego gina.
No to trzeba się trzymać myśli, że skoro dysproporcja była mniejsza, to najwidoczniej jest dobrze Jutro będziesz tulić zupełnie zdrowego synka

Cytat:
Napisane przez tygrysek83 Pokaż wiadomość
Ja dziś rozpoczynam 36 tydzień czyli 9 miesiąc
ostatnia prosta i Dzidziuś przy piersi

Cytat:
Napisane przez cayenneOna Pokaż wiadomość
Dzień Dobry dziś w nocy przezylam szok, bo karmilam o 21.25 i czekałam, aż mnie Julian ok 24 obudzi, owszem, obudziło mnie prucie się Jula, ale o... 2.30 5 godzin! Toż to szok godzinka zabawy z karmieniem, przewijaniem i następna pobudka o 6.30, czyli znowu 4 h. No tak to można karmic
No to tylko modlić się o tak pieknie jedzące i śpiące dziecko

Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość
Dziś rano obudziłam się z wkładką całą ciemno brązową. Nie wiem czy mam się martwić, dzwonić do gina czy jak. Zawsze jak do niego zadzwonie z wątpliwościami to lądule w szpitalu ? Miała może któraś tak?
Ja tez bym dzwoniła - czopa nie było?

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
Zawsze miałam termin na 8 marca, ale w pewnym momencie zmienił sie na 5 marca i tak pozostał na forum bo nie prosiłam o zmianę, choć potem znowu był 8.
Czyli mamy termin na ten sam dzień... zapaliła się w nas z Ulą iskierka rywalizacji

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
ps: po magnezie w kropłówce tak telepie, serduszo i całe ciało tak więc spokojnie, ostrzegano mnie przez tym
O to ciekawe, ja nie miałam ani razu. Ale pewnie zależy to od ilości czy stężenia czy czego.

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
Wczoraj wymiotowałam dzisiaj biegunka czyżby powoli się zbliżała godzina zero brzuch też mnie boli jak na @ narazie nieregularnie co 10-15 minut ale boli no i nie moge jeść a to dziwne.. ech zobaczymy.. pewnie się uspokoi.. to może zacznę sprzątać
coś się dzieję...

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Ja tez dalej w dwupaku. Codziennie kładę się spać z myślą, że może w nocy obudzą mnie skurcze i codziennie rano wstaje rozczarowana
ja jeszcze kilka dni do TP, a też tak mam

I dla Koziegomleka, Castii, Mony, Frogutki, Czbasi i, a co!, Side też

I dla mnie też

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora