Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-03-03, 10:26   #1036
Ifwka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Black skoro siostra tak reaguje i ma na ten temat zdanie jakie ma to z nią bym nie rozmawiała o tym bo to nic nie da a tylko obie będziecie się denerwować niepotrzebnie. No ale jeśli chodzi o Zosię to zwracałabym jej uwagę, delikatnie poprzez tłumaczenie że tak nie można, że Oliwce jest przykro itd. Tego bym nie odpuściła, 4 letnie dziecko rozumie bardzo dużo i myślę że jak się kilka razy zwróci uwagę to w końcu poskutkuje.
Odniosę się tutaj do sytuacji Black. U mnie w tamtym roku była podobna sytuacja ale z dziewczynką 2 letnią, popychała te miejsze, zabierała i m zabawki ( na rodzinnych spotkaniach) jej rodzice zwracali jej uwagę ale w taki malo efektywny sposób. Rok później totalna zmiana w zachowaniu dziecka ( myślę że dużo dąło przedszkole). Ale w przypadku Black chodzi o 4-ro latkę, to już nie jest maleńkie dziecko które nic nie rozumiem i jak nikt jej nie zwróci uwagi to wg mie będzie gorzej. Dlatego Black reagujcie,chodzi o wasze dziecko.
Cytat:
Napisane przez fifania Pokaż wiadomość
I jeszcze do dziewczyn,które maja rwać ósemki.NIE BÓJCIE SIĘ. Ja myślałam że zejdę na zawał a potem dziękowałam pani że zrobiła to tak bezboleśnie.
Ja 2 tyg temu wyrywałam górną ósemkę(tzn miałam ją "dłutowaną" i powiem tak- poza tym że nie było przyjemnie to nie bolało. Od razu po wyjściu z gabinetu wzięlam tabletki przeciwbólowe i potem na noc.
Grunt to wybrać dobrego stomatologa bo nie każdy potrafi rwać ósemki.
U mnie mimo dobrego stomatologa to był jednak koszmar. Góra jeszcze spoko, ale dół...1.5 h rwania za każdym razem, "paraliż" szczęi po, no i bóle że ketonal forte nie dawał rady.
Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Makijaż już jest na blogu, jakby ktoś chciał zobaczyć...
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora