2014-03-03, 12:10
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I
Cytat:
Napisane przez Eydrith
a u mnie w pracy 13 stopni  skarżyłam się że mam za gorąco, to mi ochłodzili
......
witam się i zmykam  wpadnę potem, miłego poniedzialku (jeżeli to w ogóle jest możliwe  ) 
|
Może szef chce Ciebie wykurzyć
Cytat:
Napisane przez Ines3037200
Ojoj juz nowy watek!
Witam sie z Wami juz jako zona 
Bylo wspaniale, to naprawde byl najpiekniejszy dzien, a w zasadzie najpiekniejsza doba w zyciu. Jeszcze sobie lezakuje z mezusiem w lozku ale zaraz trzeba bedzie wstawac. Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! Wrzuć nam później kilka zdjęć 
Cytat:
Napisane przez malwiska
mojego tż kolega właśnie dzwonił że jego dziewczyna straciła dzidzie :/ a termin miała na 1lipca...
na połowkowym wyszło coś nie tak i skierowali ich na dokładniejsze badania ale było już za późno...
nie chce wam tu złych rzeczy pisać, ale chyba warto wiedzieć że takie rzeczy się zdarzają
kiedyś miałam całkiem inne podejście do ciaży... nie słyszałam o takich rzeczach a jak slyszalam to myślałam że to sie zdarza raz na milion.
Dopiero jak zaczełam być w ciąży i jak czytam forum, nie tylko nasze to dochodzi do mnie że takie rzeczy są na porządku dziennym i nie jest tak łatwo zajść w ciąże i ją donosić.
|
Malwina tylko teraz się nakręcaj, bo do środy jeszcze trochę czasu... coś musi być nie tak skoro to już 3 strata może za mało ruchu, a może stres, bo pewnie codziennie myślała czy wszystko będzie ok, tak jak piszesz nie wychodziła i leżała bo się bała... też taki stres nie wpływa pozytywnie.
Cytat:
Napisane przez joanna2228
Miałam 2 komorowy a teraz kupiliśmy 1,5 komorowy, jak masz zmywarkę to ok ale jak nie masz to lipa  . Zauważyłam, że naczynia nie leżą tak długo w zlewie jak mam mniejszy chociaż czasami brakuje 2 komory żeby coś namoczyć więc zastanów się dobrze
Wpadłam na pomysł  , nie mam neta dzisiaj bo coś robią więc wzięłam telefon i włączyłam hotspot  i mam w kompie  więc już będę na bieżąco
Co do nastroju to ja zauważyłam od 2 tygodni jakiś spadek nastroju i jestem bardziej płaczliwa taka ciepła klucha , płaczę bez powodu. Najgorzej jest jak jestem zmęczona wieczorem to wyje w łóżku i mówię do tż że jestem za stara na ciążę  i wszystko mnie boli  . Użalam się nad sobą  troszkę i mam wrażenie, że to hormony bo taka nie byłam  ah ten stan 
|
Asia to już się nazywa uzależnienie hehehe
Ja już jestem po badaniach, dziewczyna była na glukozie, ale miała pobieraną z palca krew i zemdlała przy pobraniu masakra i przez to 20 minut do tyłu dzisiaj tylko same ciężarówki w laboratorium na badaniach i większość miała glukozę, dzięki czemu dowiedziałam się, że u mnie można mieć cytrynę
|
|
|