Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 12:46   #1808
malwiska
Zakorzenienie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Eydrith Pokaż wiadomość
ja dogrzalam do 19 w pracy i mi tyle wystarczy jakoś w ciąży mi cieplej i powyżej 20 stopni już jest dla mnie za gorąco właśnie ja też sobie zaczęłam wkręcać z kolei mój TŻ się martwi że skoro mała taka ruchliwa, to jeszcze się owinie pępowiną ... nie ma to jak troska o dziecko nienarodzone

Enary zdrówka
też mi się wydaję że w ciąży mi cieplej, a jak wyjdę na dwór w zimowej kurtce i bluzeczce to się pocę ...

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Eydrith to nie wkręcajcie sobie i niech tż Cię nie straszy tą pępowiną swoją drogą to ja też teraz pewnie zacznę o tym myśleć, bo moja mała też czasami jakby boks trenowała

co do temperatury to u nas jakoś się nie mierzy..
ale nienawidzę tego stanu jak rano w zimie trzeba wstać spod cieplutkiej kołderki a w domu zimno to najgorsze zło!
u mojego tż za nim ocieplili dom to też tak było w zimie :P rano leżałam tak długo pod kołdrą aż nie byłam zmuszona iść do wc... u mnie w domu nigdy tak nie było dlatego dla mnie to był szok - mój tż się ze mnie smiał