Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześniówki 2014 - łączmy się :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 13:32   #2918
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniówki 2014 - łączmy się :)

aisa84,o na Prima Aprilis wizyta? Ha to dzidzia jeszcze pokaże Ci,że jest dziewczynką a później okaże się,że to chłopak,skoro to już dzień żartów
I gratuluje wizyty,dobrze,że chociaż Ty jedna się nie stresujesz wizytami

perelka_np,ale ładnie wyglądałaś na ślubie Tylko po co dodajesz zdjęcie,gdzie kroisz torta?! Wiesz jakiej ochoty mi narobiłaś na niego

Denaris,ja też dzisiaj cały dzień stresuję się tym samym co Ty Jedziemy na tym samym wózku i też miałam mieć we wtorek wizytę,ale jednak mam w piątek(trzeba było przestawić,bo główka się schizuje przecież ) Tylko mam ból piersi (i to też nie jakiś zadziwiająco mocny) i senność. Więc trzymajmy kciuki na siebie,bo na pewno te schizy są nieuzasadnione. I życzę lepszego samopoczucia w końcu kochana Bądź twarda nie "miętka"

carolciuska,ja się cieszę,że akurat moi znajomi jak i Tż wychodzą gdzieś z dala ode mnie jak idą zapalić,bo nie dość,że twierdzą,że przy mnie nie wolno (przy innych ciężarnych zawsze palili) to jeszcze wiedzą,że robią mi wielką ochotę na papieroska samym smrodem Ale wiadomo,nie każdy będzie się stosować do tego,że babeczka siedzi z brzuszkiem,przecież od wdychania nic się nie stanie

Ana***, najgorzej,że ta piekielna no spa mi utyka czasem na języku i jest ohydna... Ale najważniejsze,że pomaga

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora