|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Cytat:
Napisane przez martolina1982
no tak. niektore laski maja płaskie to miejsce, albo prawie płaskie.
|
hehe, ja też mam taka bułkę i zawsze miałam, nawet jak byłam dzieciakiem. Nie wiem, czy pamiętacie, ale za czasów dzieciństwa były modne takie lajkry - krótkie albo długie "sliskie" legginsy. To ja też oczywiście takie miałam, pamiętam, że były fioletowe i wstydziłam sie je nosić, własnie przez tą bułkę 
wiecie, ja w ogóle z wielkim sentymentem wspominam stare czasy, te pierwsze lata po PRL-u, lata 90-te, to chyba najlepsze lata mojego życia, ehh to se ne wrati 
Cytat:
Napisane przez nadalka
No to jak je ktoś nosi by nie czuć że mu się utyło to... chyba ma problem :-D
________
Wysłane z acera. Przepraszam za błędy!
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------
Ja chyba w ciąży zaczełam nosic i tak mi zostało.
Ryzykowny.. nie wychodzę z domu by podobać się ludziom , wygoda dla mnie ważniejsza ;-)
________
Wysłane z acera. Przepraszam za błędy!
|
Ja nie nosze legginsów, bo mam za grube nogi - uda Nawet w ciąży nie nosiłam, chociaż kupiłam sobie, ale nie mogłam na siebie patrzeć w legginsach i nawet w domu ich nie zakładałam, a żeby wyjść w tym do ludzi, w życiu Całą ciążę w jeansach chodziłam, tym bardziej, że pracowałam do końca, więc musiałam jako tako wyglądać.
Cytat:
Napisane przez martolina1982
a ja wychodzę by szczuć 
|

A tak w ogóle dzień dobry, chociaż dla nas nie zaczął się dobrze 
Tż zadzwonił dziś do tej agencji, która zajmuje się wynajmem tego nowego domu i oni powiedzieli, że dokopali sie gdzies do jakiegoś rachunku, który mamy niezapłacony. Rachunek jest z 2009 roku ale ten koleś jest jakiś nienormalny, bo nie chce nam powiedzieć co to za rachunek, gdzie on go znalazł. No i dopóki nie załatwimy tej sprawy to nam nie wynajmą domu. Ku.wa, lae gdyby tż tam nie zadzwonił dziś i nie zapytał, to ciekawe czy by nas poinformowali, bo wcześniej dostalismy maile, że proces sprawdzania nas jest zakończony i kompletny, że otzrymali wszystkie referencje i w ogóle, więc uznaliśmy, że wszystko ok, a tu taki numer. Tym bardziej, że my z tych uczciwych ludzi i zawsze wszystko płacimy na czas, więc nie mamy zielonego pojęcia, co to może być za dług, tym bardziej, że sprzed 5 lat, a nikt wcześniej się nie dopominał żadnej spłaty...
|