Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 14:32   #1837
Nautiz
Raczkowanie

Dot.: Lipiec miesiąc odlotowy, będzie dzidziuś duży, zdrowy! MAMUSIE LIPIEC 2014 cz.I

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
Eydrith to nie wkręcajcie sobie i niech tż Cię nie straszy tą pępowiną swoją drogą to ja też teraz pewnie zacznę o tym myśleć, bo moja mała też czasami jakby boks trenowała

co do temperatury to u nas jakoś się nie mierzy..
ale nienawidzę tego stanu jak rano w zimie trzeba wstać spod cieplutkiej kołderki a w domu zimno to najgorsze zło!
Najgorsze zło jest jak trzeba spod prysznica do zimnej łazienki wyjść...

Cytat:
Napisane przez Fame Pokaż wiadomość
a mam pytanie do Was dziewczynki.. Czy Wy też czujecie się tak ciężko? Bo ja to czuję się jak wieloryb normalnie i tak nawet już zaczynam chodzić a brzuch nie jest aż tak duży, chociaż teraz mi podskoczył troszkę
Ja w przedpokoju postawiłam sobie pufę, bo już kozaków bez posadzenia tyłka na krzesło nie zdejmę. I to w sumie chyba jedyna ociężałość jaką dostrzegam.

Cytat:
Napisane przez rybka13 Pokaż wiadomość

A jeszcze co do temperatury w domu to optymalnie chyba 20-22 stopnie. Do nas jak polozne przychodzily po porodzie to zawsze bylo im za goraco (ok 23st.) ale dla nich najlepiej jak jest 19-20
Ja od dwóch tygodni mam w domu zakręcone wszystkie kaloryfery a temperatura utrzymuje się na poziomie 23 st. To co? to jak to będzie? będziemy musieli jeszcze schładzać mieszkanie dla malucha?

Cytat:
Napisane przez svelta Pokaż wiadomość
A nie wiecie jak to właściwie jest z położnymi? Trzeba się do jakiejś zapisać czy nie jest to obowiązkowe?
Pytałam w przychodni, po urodzeni z urzędu cie zapisują do położnej przy twojej przychodni.

Idę laseczki gotować dziś krupnik i szyć otulacz dla małego, jak skończę wrzucę fotkę.
Nautiz jest offline Zgłoś do moderatora