Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 14:32   #3096
Leae
Rozeznanie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dzięki, na pewno z tego skorzystam nie raz Ciekawią mnie jeszcze Kerastase, ale cena niestety powala, wiec nawet nie będę się napalać

Mi się podobają takie dziecięce, mięciutkie, sypkie, mają dużo uroku Podejrzewam, że jakbyś przykładowo wyjechała do Chin, to by wszyscy chcieli Ci je macać Znajoma TŻ ma podobny typ i właśnie w Chinach jej włosy robiły furrorę

O kurczę To na pewno nie blondyny, aż takiego zasięgu wątek nie ma. Callmeblondie ostatnio go polecała, fanki pewnie się rzucily na D.o.z Popytaj w zwykłych aptekach, Zmalowana z YT mówiła, że kupiła w jakiejś pierwszej lepszej i nie powinno być problemu. W Superpharm nie widziałam

Ojej, nie pomogę niestety, bo nie używam Polecam jednak mocno rozejrzeć się wśród kremów do twarzy, szczególnie Avene. Można je z powodzeniem stosować pod oczy, a sklady mają ciekawsze

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Ania, zerknij jeszcze raz, jest dostępny
http://www.d o z.pl/apteka/p47922-Alantandermoline_krem_lek ki_50_g

Skasuj spacje, bo Wizaż cenzuruje

Przez Ciebie kupiłam ten peeling z papayą, od dłuższego czasu szukałam czegoś takiego Używa się go masując przez minutę twarz i potem normalnie spłukuje, tak? On ma jakieś granulki złuszczające, czy same enzymy?

Leae jest offline Zgłoś do moderatora