2014-03-03, 15:24
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Część XXVI
Hej 
Ze mna cos jest nie tak ciągle sikam, mam mdłości i mocne bóle brzucha - robilam dzisiaj nawet test ciążowy ale wypadł negatywnie.
Teraz jeżdze i robie rozne badania żeby zobaczyć co mi jest 
Ja również zakupiłam ten peeling co polecała Truskawkowa - ciekawa jestem jak na mnie podziała 
Cytat:
Napisane przez shizaxa
63 kg/165cm
wagowo celu nie mam, wizualnie ma byc dobrze 
w udzie mam teraz 54cm w połowie gdzieś, przy pachwinie 56cm
a dieta...no cóż, trzeba jeść by chudnąć, nie można się głodzić, ćwicząc trzeba tylko zdrowo jeść
a figura jaka mi się podoba to np taka
Załącznik 5601485
|
o nie - jak dla mnie taka figura jest już przesadzona i uważam to za mało kobiece. Takie umięśnione ciałka podobaja mi sie tylko u facetów 
Taki brzuszek by mi zdecydowanie wystarczył :
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...fl_LTDGtZdyeKz
http://2.bp.blogspot.com/-QRczBBq_SY...vfhfo1_500.jpg
ale mi zawsze jakieś fałdki wystają a jak sie najem to już w ogóle mam wzdęty brzuchol   
---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ----------
Cytat:
Napisane przez asiabb1983
dziewczyny wstyd mi jak diabli , ale dodałam do albumu moje obecne foty na których zobaczycie jak obecnie wyglądam  nie jestem szczuplaczkiem i proszę się nieprzestraszyć  na 3 foto widać dokładnie jaką proporcje mają moje uda w porównaniu do szerokości w pasie
agatko dla Ciebie to zrobiłam 
i ... pamiętajcie , że dwa razy rodziłam i dużo przytyłam więc wyglądam jak wyglądam  do ideału mi jeszcze daleko 
|
ee tam przesadzasz troche - jak na dwie ciąże to podziwiam cię że masz taki płaski brzuszek
a udami sie kompletnie nie przejmuj !!! Pamiętaj podkreślaj to co ci sie najbardzije w tobie podoba a maskuj te niedoskonałości na punkcie których masz kompleks 
A tak z ciekawości ile masz wzrostu kochana?
treningi z Ewą Ch. i Mel B. 
ZUMBOMANIACZKA
|
|
|