Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przygotwania do ślubu: krok po kroku od początku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-06-12, 10:00   #7
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Przygotwania Do ślubu krok po kroku od początku!!!!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
wielkie dzięki dużo mi pomogłas... ja planuję w sierpniu w 2009 roku wiec jest jeszcze dużo czasu.. ale wiem ze sale i kościół trzeba dużo wczesniej zarezerwowac.. ale 2 lata wczesniej to chyba za szybko co??
Jej dwa lata przed ślubem a Ty już się martwisz ślubnymi przygotowaniami. Oczywiście, warto jest się rozejrzeć za salami, zorientować jak stoją cenowo.W wątku Panny Młode 2009 niektóre dziewczyny mają na koncie już podpisane umowy.Wiesz czasem jest tak, że jakbyś teraz np wybrała orkiestre mogłabyś zapłacić taniej aniżeli rok czy półtorej póżniej.
My tak samo mieliśmy takie szczęście, że zawarcie umowy w tym roku kosztowało Nas 2000 zł a w następnym przewidywali podwyższkę o 200 zł.
Z drugiej strony nie wszystkie lokale mogą wyrazić chęć zawarcia z Wami porozumienia z tak odległym termin..
Nie powinnaś się tak bardzo zamartwiać i stresować tym wszystkim, ale na spokojnie już przemyśleś jakby to miało wyglądać.

Pamiętam że był taki wątek gdzie dziewczyna już miała cykora a ślubowała w 2009, po za tym polecam poczytanie dołączenie się do mega wątku Panny Mlolde 2009.

Pozdrawiam