2014-03-03, 15:33
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Leżanko - część ósma !!!
Dzien Dobry. Prawie dobry wieczor, ale lepiej pozno niz wcale.
Weekend minal na zegnaniu mamusi (koniec z gotowymi obiadkami, pora wrocic do kucharzenia ) i sprzataniu, praniu, zakupach jedzeniowych. Ogolnie nuda
Cytat:
Napisane przez magnolia79
Mus, ja takich nie kupuję 
chociaz kilka mam, ale sa bardzo duże... i jakos ta pielucha się gubi
Mam full szali, ale muszę mieć grubszy, bardziej zbity materiał
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------
no i dzisiaj pochowałam już cieplejsze szaliki 
|
Wlasnie tez poluje na taka grubsza apaszke/szal. Mam jeden ktory nosze juz chyba z 3 rok, ale zauwazylam, ze kolor jakiby brudny sie juz zrobil ze zuzycia, wiec pora na nowy
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45399018]Kurcze, może zasnęłam w Krakowie, a obudziłam się w Londynie .
Trzeba będzie sprawdzić czy ruch jest prawo czy lewostronny .[/QUOTE]
Londyn to nie byl, bo u nas mgly nie bylo 
Cytat:
Napisane przez evela28
Na razie nic takiego nie widziałam . Pisze z mojego super nowego iPhone a on ma system isos i trochę inaczej to tu wyglada. W starym miałam
|
To ja tez przegapilam, ze masz iphona. Podoba Ci sie uzytkowanie?
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
Ja poprzednio miałam Ace a teraz S3. I to był dobry wybór
Nota bene jak byłam ostatnio u fryzjera to akurat włosy mi strzygł inny niż zawsze fryzjer i pytał, kto mi robi kolor. No to się przyznałam, że sama to robie. Był bardzo zdziwiony, bo kolor mam równy i do tego refleksy. Pytał czy nie jestem fryzjerka.  . Czyli jednak można zrobić z domu tak samo dobrze jak w salonie. A jaka to oszczędność! !!
|
Czyli mamy takie same telefony Nie masz zadnych zastrzezen? Ja troszke jednak zaluje, ze nie wzielam nowego iphona. Generalnie wszystko dziala jak nalezy, ale jakos tak plastikowo ten telefon wyglada. A iphon ma takie dostojne, metalowe wstawki
No i komplement od fryzjera, fiu fiu 
Cytat:
Napisane przez yyahyoo
Jak nic po cichu na dietę przeszły 
|
Ja tak Od dzisiaj, zero /albo prawie zero slodyczy plus co drugi dzien jakies domowe cwiczenia /fitness.
Planuje zakupic orbitrek /rowerek stacjonarny. Narazie robie research 
Cytat:
Napisane przez brzydula_81
no dobra....zegarek.... 
|
Jak to zegarek? Nie mialas w planach 
Cytat:
Napisane przez Mustique
zwariowałam.. dałam sie namówić przyjaciólce na koncert na Wyspach  powiedzcie że zwariowałam!
|
Jakich wyspach ? I jaki koncert?
|