Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Leżanko - część ósma !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 15:33   #390
gwiazdeczka26
Zakorzenienie

Dot.: Leżanko - część ósma !!!

Dzien Dobry. Prawie dobry wieczor, ale lepiej pozno niz wcale.

Weekend minal na zegnaniu mamusi (koniec z gotowymi obiadkami, pora wrocic do kucharzenia) i sprzataniu, praniu, zakupach jedzeniowych. Ogolnie nuda

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Mus, ja takich nie kupuję
chociaz kilka mam, ale sa bardzo duże... i jakos ta pielucha się gubi

Mam full szali, ale muszę mieć grubszy, bardziej zbity materiał

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

no i dzisiaj pochowałam już cieplejsze szaliki
Wlasnie tez poluje na taka grubsza apaszke/szal. Mam jeden ktory nosze juz chyba z 3 rok, ale zauwazylam, ze kolor jakiby brudny sie juz zrobil ze zuzycia, wiec pora na nowy

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;45399018]Kurcze, może zasnęłam w Krakowie, a obudziłam się w Londynie.
Trzeba będzie sprawdzić czy ruch jest prawo czy lewostronny.[/QUOTE]

Londyn to nie byl, bo u nas mgly nie bylo

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
Na razie nic takiego nie widziałam . Pisze z mojego super nowego iPhone a on ma system isos i trochę inaczej to tu wyglada. W starym miałam
To ja tez przegapilam, ze masz iphona. Podoba Ci sie uzytkowanie?

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Ja poprzednio miałam Ace a teraz S3. I to był dobry wybór

Nota bene jak byłam ostatnio u fryzjera to akurat włosy mi strzygł inny niż zawsze fryzjer i pytał, kto mi robi kolor. No to się przyznałam, że sama to robie. Był bardzo zdziwiony, bo kolor mam równy i do tego refleksy. Pytał czy nie jestem fryzjerka. . Czyli jednak można zrobić z domu tak samo dobrze jak w salonie. A jaka to oszczędność! !!
Czyli mamy takie same telefony Nie masz zadnych zastrzezen? Ja troszke jednak zaluje, ze nie wzielam nowego iphona. Generalnie wszystko dziala jak nalezy, ale jakos tak plastikowo ten telefon wyglada. A iphon ma takie dostojne, metalowe wstawki

No i komplement od fryzjera, fiu fiu

Cytat:
Napisane przez yyahyoo Pokaż wiadomość
Jak nic po cichu na dietę przeszły
Ja tak Od dzisiaj, zero /albo prawie zero slodyczy plus co drugi dzien jakies domowe cwiczenia /fitness.

Planuje zakupic orbitrek /rowerek stacjonarny. Narazie robie research

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
no dobra....zegarek....
Jak to zegarek? Nie mialas w planach

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
zwariowałam.. dałam sie namówić przyjaciólce na koncert na Wyspach powiedzcie że zwariowałam!
Jakich wyspach ? I jaki koncert?