2014-03-03, 15:53
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad-grudzień 2014
OkoPani, a czemu nie kwas foliowy? Chyba wszyscy lekarze polecają brać przed ciążą i do 12 tygodnia. Zmniejsza ryzyko występowania wad cewki nerwowej u rozwijającego się maleństwa.
Kostka, co prawda to prawda. Ja już widzę różnicę choćby w metabolizmie. Kiedyś chudłam za pstryknięciem palców, teraz trochę więcej wysiłku mnie to kosztuje.
Ja też wolę bardziej aktywne ćwiczenia, ale to pewnie będzie zależało od tego jak będę się czuła. Mam nadzieję, że będę mogła dalej ćwiczyć z psami, bieganie po torze agility to jeden ze sposobów, który baaardzo mnie relaksuje 
Mąż nie bardzo chce mnie puszczać na basen, bojąc się, że coś złapię. Ale ja lubię pływać, więc chyba i tak postawię na swoim.
Na USG teoretycznie masz szansę zobaczyć pęcherzyk. Ale niekoniecznie. Ale i tak warto pogadać z ginem, i zrobić podstawowe badania. Dobrze wiedzieć na czym się stoi.
Lea_ny, to trzymam kciuki za drugie jajeczko! Zwłaszcza że zdążyłaś się już trochę naczekać. A cykl miałaś wspomagany czy naturalnie tyle uwalnia Ci się jajeczek?
Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
[Kalina Beluch]
- - -
Czekamy
|
|
|