Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 17:46   #2511
bachara
Rozeznanie

GG do bachara
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Mam ślub dzień po Tobie i mam duuużo mniej rzeczy załatwionych niż Ty myślę że lepiej będzie dla Ciebie jak się sama trochę uspokoisz (choć sama lubię mieć wszystko załatwione dużo wcześniej) ja miesiąc temu czułam się właśnie tak ze nikt się nie interesuje a ja już wybieram to to i to no a teraz doszłam do wniosku że jak robię to na spokojnie daje sobie trochę oddechu to jest lepiej nawet mama zaczęła się interesować chociaż nadal głównie z Wami mogę porozmawiać i w sumie to wystarcza mi to tutaj czuje się wysłuchana i czuję że ktoś mnie rozumie że to jest naprawdę poważny problem że tego a tego nie mam w tym kolorze a nie tak jak w domu " to sobie znajdź w innym" albo "jeszcze tyle czasu że zmienisz zdanie z tym kolorem". Najważniejsze to się nie przejmować innymi bo wtedy przynajmniej ja gubiłam radość z przygotowań
to co masz załatwione? bo ja wbrew pozorom wcale nie mam dużo rzeczy załatwionych....