Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 16:50   #1112
MaJulMi
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Próbuję delikatnie i w policzek, próbuję przy kp, próbuję palcem, próbuję łyżeczką, próbuję z jedzeniem, zabawiając.. kosmos!
Zjadła może z 3 ml z 5ciu zalecanych z 2 krotnym rzygiem.
Masakra. Jeśli jutro będzie to samo, a będę próbować z chrupkiem kuku - to nie wiem co zrobię;/
Oczywiście nie muszę pisać, że jeść nie chce nic poza mlekiem.

Wczoraj nie miałam już sił Wam pisać bo wróciłam z egz padnięta.
Uczyłam się do 4 rano, co chwilę idąc do dziecka kaszlącego..
Zdałam!
A byłam pewna, że obleję, nie umiałam wszystkiego tak dobrze pamięciowo.. widocznie babce też chodziło o rozumienie zagadnienia i opisanie własnymi słowami, dostałam 5 - ale opiszę Wam potem coś w k. jeszcze..
Gratuluję piąteczki, super
I mam nadzieję że jednak uda się z tym antybiotykiem

Deli, Black, no właśnie, bo zgadzam się z Wami że jej zakup mógł nie być świadomy. Bo są firmy jak BabyBjorn, ogólnie uważane za porządne, drogie a produkują takie rzeczy i oczywiście opisują jako coś super dla dziecka. I wiem że ktoś mógł po prostu kupić w sklepie gdzie sprzedawca nie orientuje się lub nie chce mówić że to nie do końca dobra, równie dobrze ta kobieta mogła to nosidło dostać w prezencie i w ogóle się nie interesować tematem.
I dlatego się zastanawiam czy coś ją zagadywać gdybym znów ją spotkała czy sobie odpuścić. No bo z jednej strony może byłaby wdzięczna za uwagę ale też duża szansa że uznam że wtrącam się w nie swoje życie, oburzy się a jeśli to faktycznie jakaś sąsiadka to co sobie będę wrogów robić... No nie wiem sama.
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora