Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 19:10   #3072
zubi89
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Kochane! WSZYSTKIM ogromnie dziękuję za wsparcie i gratulacje ogromnie się cieszę aż mi się płakać chce teraz tylko się modlić, żeby wszystko było dobrze
uspokoiłyście mnie z tą pierwszą wizytą, bo nie ukrywam, że byłam lekko w szoku, że miesiąc muszę czekać ja wiedziałam, że do niej tak ok. 3 tyg się czeka, ale msc?
a mąż - no pojechał ze mną po wynik i wsiadłam do samochodu i dałam mu wyniki i mówię "masz tatusiu" cieszy się, chociaż początkowo tak niepewnie, bo mówi, że się martwi czy podoła, czy damy sobie radę itp ale wiem, że się cieszy i miałam w szafce schowane buciki i karteczkę, które już kiedyś kupiłam, no a że się dowiedział od razu to niespodzianki nie ma i nie będzie
Jeszcze jest w szoku
To teraz mogę z wielką przyjemnością zaprosić Cię na drugi wątek w brew temu, że jest między nami duża różnica fajnie jest pogadać sobie na mamusiowe tematy.

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post45419204

A ja mam do was takie pytanie:

Czy nie chciałybyście umieścić link na pierwszej stronie do mamusiowego wątku ? bo jakby nie było to na tym wątku są same nasze staraczkowe mamy. I ten wątek od początku miał być powiązany z tym. Ja na pierwszej stronie umieszczam zawsze nowy link do staraczkowego. I dobrze by było gdyby i tu na pierwszej stronie wisiał taki link. Jeżeli niepotrzebujące to ok ale tak mnie ostatnio naszło i stwierdziłam, że poruszę ten temat.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora