2014-03-03, 21:31
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.5. świętujemy Roczek.
Cytat:
Napisane przez klementyna1
Czytam Was i czytam...  Już mi trochę lepiej, ale tylko trochę...Jutro Echo serca KAcpusia, 3majcie kciuki, proszę!!
|
Oczywiście ogromniaste 
Cytat:
Napisane przez nestelle
no ale jakos tak jak tajemnica jest odkryta to nuuudno nie ?.... ja np. lubiłam sobie wyobrazac ze naprawdę a Arielka gadam ....
o avku Pani nie wspomnę -bo się go boje trochę
kciuki za ząbki ! by szybko poszło! 
|
Hehe ja tam się nie ukrywam w sumie A jakbyś miała fb to już w ogole wszystko byś widziała.
No własnie Kubuś męczył się, dostał drugi raz w życiu paracetamol i śpi 
Cytat:
Napisane przez BYou
Naładowałam koszyk na nexcie i chyba selekcję zrobię 
|
Zapytałam skąd zamawiasz ale wole nie wchodzić.
Po tym jak zamówiłam ostatnio zabawkę i licytuje jeszcze jedną TŻ mi zablokował możliwośc kupowania na all bo tak mu powiedziałam ale w żartach oczywiście.
Monicca, mój Kubuś śpi w nocy 10h a w dzień 2-3h, więc w sumie 12-13h. Ale to chyba nic tylko się cieszyć, że mały Ci tyle śpi 
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------
Cytat:
Napisane przez nestelle
syn mi się rozbestwia -ten starszy ....
dziś jak wrocił ze szkoły to zapytałam czy sniadanie zjadł które mu przygotowałam. odpowiedział ze polowe tylko .wiec poprosiłam aby wyjął i dokończył . po godzinie pytam czy zjadł ? okazało się ze nie .to znowu mowie :
zjedz sniadanie !
wziął kanapki i jabłko ,poszedł do swojego pokoju ...
wchodzę potem do pokoju a sniadanie na biurku .
wiec mowie:
Kuba już 3 razy prosiłam abys zjadł sniadanie .a ono nadal niezjedzone.ile mogę powtrarzac!
no już sama nie wiem czy ja jestem nienormalna czy Ty ???
Kuba na to : "no właśnie tez tego nie wiem..."  
|
Ups...
|
|
|