|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ah po ślubie będzie życie, łóżko będzie głośno skrzypieć! PM2014 cz.25
W końcu Was nadrobilam tzn chyba ostatnie 15 stron
Velika, gratuluje własnego M 
Cytat:
Napisane przez hihihi
ja przyjmuję nazwisko po Tżcie nie chcę mojego nazwiska, chcę się go pozbyć, bo jest po ojcu, a z resztą jest głupie i też wiecznie muszę go literować
|
Ja z kolei chciałabym zostać przy swoim albo mieć dwuczłonowe, ale TŻtowi się ten pomysł nie podoba, więc pewnie ulegne i bedę miała nazwisko TŻta 
Cytat:
Napisane przez Aasikk
Velika gratulacje! my jesteśmy teraz na etapie wyboru mieszkanie i też planujemy w marcu coś kupić
Dziewczyny chciałam się pochwalić: KUPIŁAM SUKNIE ŚLUBNĄ!!!!!! :
To zdjęcie katalogowe: http://evita.com.pl/p,all,all,,,,,,,...l#.UxHyKIV8eM8 a real foto w klubie, zapraszamD
|
Gratki za kieckę 
Cytat:
Napisane przez Opiumalfa
Mamy obraczki!sa takie jak chcielismy
Ja mam 3mm tz 4mm. W srodku soczewka, klasyczne, 14 karatow.
Grawer mamy K+A=serce i date.
Dostalismy rowniez wino z 22 karatowymi platkami zlota w srodku   ciekawe jak smakuje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Piękne obrączki gratuluje 
Cytat:
Napisane przez dodaja
Ależ cudak !
Ile już czekasz? U mnie mija 2 tygodnie i przebieram nogami już
O to widzisz, u nas poszło szybciej, bo zamówiliśmy dziś obrączki
Ale za to z zaproszeniami jesteśmy w tyle, bo jeszcze nie wysłali
Gratki !!!
Dziewczyny zdjęcia biżu i literek w klubie.
Zamówilismy dziś obrączki ! Kolejna rzecz z głowy. Klasyczne, soczewkowe.
Dla mnie 4 mm, dla tż 6 mm
|
Piękne obrączki 
Cytat:
Napisane przez kasia1201
Opium śliczne masz obrączki. Ja dzisiaj byłam po obrączki, babka pomyliła i zrobiła moją z kamyczkiem ale już trudno brałam co dali p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
udana jestes ale obraczki super
Cytat:
Napisane przez lexie42
|
Mnie sie nie widzi 
Cytat:
Napisane przez lexie42
Dziewczyny kupiłam dzisiaj buty  kolor idealny, taki jak chciałam  później je wykorzystam do pracy. Na pewno będę szukać jeszcze jakiś zapinanych na paseczku, do tańczenia, ale cieszę się że już jedne buciki mam
|
Sliczne szkoda, ze w takich nie umiem chodzic, kolor to kość słoniowa?
Cytat:
Napisane przez mojakaren
miałam pisać wcześniej, ale mi umknęło - wielkie gratulacje za własne mieszkanko - na pewno jest odjazdowe!
dziś jak byłam w kościele to naszła mnie myśl o strojeniu domu na ślub, w sensie wiecie wejścia do domu, schody, barierka i ewentualnie coś w salonie, gdzie będzie błogosławieństwo.
Macie jakieś pomysły jak to zrobić? Oczywiście samemu, ale jakoś nie mam inspiracji kolorowe balony do mnie niezbyt przemawiają
|
Ja niestety nie pomoge bo nie bede w ogóle stroić wejscia jakos tak mi się to nie widzi, ostatnio widziałam, ze byl obstrojony blok na przecieko, nie były to tandetne dekoracje, a mi i tak się nie podobalo jestesmy zgodni w tym z Tztem na szczescie!
Cytat:
Napisane przez misia880
Swiat katarzyny - gratulacje
A ja mam znowu wstret do spraw slubnych.. Drazni mnie to ze nie mam pomyslu na fryzure, na makijaz itp itd
P.s
Zaczynam grac w toto lotka moze wygram kase na mieszkanie
|
Ej, masz Mame fryzjerke i nie masz pomysłow na fryz? 
Cytat:
Napisane przez Magheru
Dzień dobry!
W pierwszej kolejności Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze życia wczorajszym Pannom Młodym, a dziś już w pełni etatowym żonom.
Wczoraj byłam na przymiarce, więc się pochwalę kiecką ( jeszcze do poprawek, ale co tam!)
|
Bardzo fajna, nie wiedzialam, ze XL tez jest ładnie w takim fasonie 
Cytat:
Napisane przez lexie42
Zdziwiłam się, bo mają 9 cm a ja nie czuję tej wysokości
Kupiłam je na targu, polski producent, babeczka ma zawsze świetne buty. A dałam za nie 145zł
Właśnie nie są takie wysokie D
|
Wow, to super cena!
Cytat:
Napisane przez alloffkowa
W sumie to zostawiają nam wszystkie meble i nawet pralkę i kuchenkę
wszystko z czasem do wymiany, ale meble do sypialni są wg mnie boskiechoć na początku byłam przeciwna to teraz je pokochałam
super
bardzo ładna kiecka !!!!
w sobotę wyprowadzka?
ja odliczam czas do końca marca. 4 tygodnie jeszcze
Dziewczyny, mam strasznego stresa !!!
TŻ dziś pierwszy raz poszedł do normalnej pracy. OMG. masakra. prowadzi działalność gospodarczą i dobrze mu jest z nią i wcale nie szukał pracy, ale sami mu zaproponowali więc poszedł... i strasznie się denerwuje, bo on nigdy nie pracował tak na etat... od kiedy się znamy to najpierw studiował a potem założył działalność... i martwie się jak sobie poradzi (
|
Napewno sobie poradzi a praca tez związana z muzyka?
Cytat:
Napisane przez Ines3037200
Czesc
Witam sie z malzenskiego loza
Byla to najpiekniejsza doba naszego zycia, pogoda byla cudowna, wszystko bylo idealnie, bawilismy sie wspaniale, wiekszosc gosci opuszczajac wesele mowili, ze to najlepsze wesele w ich zyciu.
Pozniej w wolnej chwili napisze Wam relacje, bo jednak musze troszke nad tym posiedziec, a nie chce tego zrobic na odczepnego
Zaluje tylko, ze to wiecej ten dzien sie nie powtorzy.
Caluje Was mocno!!!
|
Ale super duzo szczęscia i czekamy na relacje!
Cytat:
Napisane przez Sunrise28
Dziewczyny! Powiedzcie mi proszę czy dużo z Was będzie miało suknię w kolorze ecru?
|
Ja, zle mi jest w snieznej bieli 
Cytat:
Napisane przez nasturcja1308
gratuluję Wam wszystkich załatwionych spraw!
Ines, Lady Million wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! już nie mogę się doczekać relacji
Magheru b.ładna sukienka ale faktycznie dekolt odrobinkę bym powiększyła
Rabbitka rany jaki słodziak!
tak mnie nakręciłyście, że zrobiłam sobie długi welon

|
Super welon 
Cytat:
Napisane przez adziia13
Czemu? jeśli więcej elementów niż same buty będą turkusowe to będzie ok, mója mama ma srebrną sukienkę do tego śmietankowy pasek, tata ma śmietankową koszulę i srebrny krawat, jak wszytsko jest utrzymane w tej samej kompozycji i przemyślane to będzie ze sobą grało
moją suknię też wypatrzyła mama, ja chciałm zupełnie inny krój, mi się moja podobała, od początku myślałam, że jest przepiękna, ale wydawało mi się, że totalnie nie mój fason, myślałam, że jestem do niej totalnie za niska, ale mam się uparła na szczęście, żebym przymierzyłą i obie się rozpłakałyśmy. Pani, która mnie obsługiwała też uroniła łezkę i kazała sobie przynieść zawaidomienie (w zeszłym tygodniu to zrobiłam i babka się strasznie ucieszyła)
|
Wow, ale super, chciałabym pracowac w salonie sukien ślubnych też mam takie dobre kontakty z klientkami
Cytat:
Napisane przez rabbitka
Cornflower super butki gratulacje! Wygladaja bardzo zgrabnie!
Co do zaproszenia znajomych ja bym ich dyskretnie podpytala czy zwiazek jest juz na takim etapie, ze zapraszacie ich razem
Innes super, ze wszystko Wam sie udalo! Z niecierpliwoscia czekam na relacje
Co do sukni, ja mam ivory, powod? Jasna karynacja i brak checi do opalnia sniezna biel mi zupelnie nie pasowala, ecru przymierzalam jedna sukienke i tez bylo ok, ale w ivory lepiej sie czulam.
Przyszla dzis moja szarfa to sie chwale
 jest super i kolor wstazki idealnie sie wpasowuje do sukni
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Piękna 
Cytat:
Napisane przez puchaczmalinowy
Aaaaa! Dziewczyny! Udało się i od poniedziałku idę do nowej pracy! Wiadomo, trochę żal bo z ludźmi człowiek się zżył, ale już kierowniczki jaśnie pani nie będzie i mam nadzieję, że odsapnę przed ślubem tak się cieszę!
czekooczekolada jak masz łóżko na nogach bez zabudowyto te szuflady pasują zawsze - to zamawiasz sobie szufladę (na kółkach) pod wymiar - jedną dużą albo mniejsze, jak kto woli, i wsuwasz pod łóżko i gotowe
dla przykładu:
http://allegro.pl/szuflada-pod-lozko...994478289.html
Co do nazwiska - miałam chęć na dwuczłonowe, ale TŻ jakoś tak nalegał i uznawał to za sprawę honoru, więc stwierdziłam, że co mi tam. A ostatnio nawet doszłam do wniosku, że lepiej bo jego nazwisko jest bardzo polskie a moje zagraniczne i ludzie mają problem jak im mówię jak się nazywam albo podpisuje zwrotki.
Domu nie ozdabiamy - ubieramy się w hotelu, gdzie mamy przyjęcie. Mieszkanie mamy przed remontem i jakoś tak nie bardzo miałam ochotę aby wszystkich do mieszkania prosić.
|
Gratuluje nowej pracy i troszke zazdraszczam. Ja sie w mojej strasznie męczę, ale przez moje kompleksy stwierdzam, ze powinnam sie cieszyc, ze w ogóle cos mam i ze i tak nigdzie i dziej by mi tyle nie dali, a kasa jest potrzebna 
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop
Już to pisałam ale napiszę jeszcze raz - jest sliczna!
Gratulacje!
Wróciłam właśnie z siłowni i padam Oglądała któraś z was Zniewolony. 12 Years a Slave?
|
Tak, ja polecam! Film trudny, smutny, ale jednoczesnie piękny. Na końcu ryczalam jak bóbr.
Cytat:
Napisane przez no_doubt
rabbitka
Ostatnio trochę zaniedbałam wizaz, ale dlatego, że mam problemy zdrowotne na głowie muszę najpierw je uregulować....
Ze spraw ślubnych: jutro idziemy do księdza, jestem trochę zawiedziona, bo liczyliśmy, że ślubu udzieli nam ksiądz, z którym dobrze żyjemy i nas zna, ale niestety w dniu naszego ślubu będzie na wyjeździe
Od miesięcy czekam na brakujące dane od TŻ odnośnie jego rodziny - chyba się nie doczekam, a chcę już zamówić zaproszenia. Czas nagli!!!! Ale faceci mają chyba inne poczucie czasu!!!! Irytuje mnie t
Dziewczyny gdzie mogę kupić buty ślubne na zmianę, czółenka, ale na niskim obcasie ok 5 cm?
|
Duzo zdrowka ja moje 5cm kupowałam w Rylko, zdjecie jest w moim poscie z 1 strony
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Dziewczyny mam prośbę. Bardzo zależy mi na rozkręceniu pewnej strony internetowej (nie do końca mojej ale też mam w nią swój wkład) i jak by któraś chciała pomóc i dać "lajka" to dajcie znać, a prześlę Wam na priv adres Nie spodziewałam się, ale na początku każdy lajk się liczy
tak poza tym to wywołałam multum naszych wspólnych zdjęć i nie potrafię się zdecydować które wybrać do zaproszeń. Nadal czekamy na papier. Niestety następnego dnia po zamówieniu zmieniłam zdanie i wybrałabym teraz inny
|
Mozesz wysłac 
Cytat:
Napisane przez Liana
Chwalę się kolczykami, grzebieniem i butami.
- kolczyki z ebay, są piękne chociaż ja generalnie nie lubię zwisających. Nie wiem jeszcze czy nie kupię jednak perełek z Apartu lub Kruka
- grzebień z chińskiego allegro - raczej go nie założę chociaż jest OK. Obawiam się jednak, że będzie za dużo tego dobrego poza tym grzebień jest ciężki i dobrze wygląda tylko nad kokiem, poziomo. Wpięty pionowo z boku jest niestabilny i źle się w nim czuję.
- buty ślubne srebrne skórzane platformy - były robione na zamówienie w firmie KRILEX, która robi właśnie buty ślubne. Są bardzo wygodne, ale jeszcze kupię złote Gino i takie tylko pudrowy róż i z paseczkiem
Mam skromną sukienkę i nie wiem czy chcę bardziej styl elegancko-glamour - wysoki kok, duże kolczyki etc. czy jednak romantic - romantyczne upięcie, pudrowe kolory
|
Sliczne buty i biżuteria. Ja kocham styl glamour