Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 21:07   #3707
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Ania, to zakręcony dzień miałaś chciałabym Cię zobaczyć w okularach gratuluję umowy
Spakowana już?
No mówiłaś, że Ci się rypie ale już całkiem zdechła? a jakaś porządna była? Powiem Ci, że dla mnie kiedyś to też byłaby tragedia, bo dzień bez prostowania to był dzień stracony a teraz to nawet jakoś je okiełznałam i w miarę proste są może to efekt wieloletniego prostowania?
nawet się jeszcze nie wzięłam za pakowanie nie cierpię się pakować
będę to odkładać i odkładać i w środku nocy pewnie się wezmę do roboty

wiesz co generalnie ona działała, no ale jak już zaczyna nawalać to ja wole oddać jak jest jeszcze gwarancja niż potem kupować nową. Co prawda ona ma 5lat gwarancji, a ja mam ją z 1,5 no ale
bo generalnie jak ma ekranik na którym się wyświetla temp itp, to jak ją się włączy, ustawi temp to ten ekranik mruga. Jak się już nagrzała(co trwało chwilę) to taki cichy sygnał i przestawała mrugać. A teraz coś się zrypało, niby się nagrzewała i ok działała, no ale cały czas mrugało, tak jakby jednak nie do końca się nagrzewała czy coś mam nadzieję, że kumasz o co kaman
no u mnie wkurza takie coś, no to wolałam, żeby mi coś z tym zrobili

no moje też są powiedzmy w miarę proste, ale takie spuszone. A ja lubię gładkie, więc muszę prostować
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora