2014-03-03, 21:15
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez maomami
Ale mi aplikacja wizaż coś dzisiaj też swiruje.
Dzisiaj po dyni żadnych ekscesów brzuszkowych nie było więc jutro też podam zwlaszcza że Zuzi bardzo smakowała
Właśnie Ryba miałam Cie pytać, Ty Kacprowi dawałaś tą dynie z ross tak? I jemu po niej nic nie było,a dzisiaj przeczytałam w jej składzie i tam jest np mąka ryżowa. Może po kaszce wcale by brzucho nie bolało? Zuza też ma bardzo wrażliwy brzuszek bo po marchewce mamy masakrę ale kaszka super przyjęta.
Wgl strasznie się cieszę bo kaszka to już jeden posiłek a teraz warzywa nie długo już może będą jako drugi posiłek. Z czym można zmieszać dynie? Z ziemniakiem? A jak np przygotować szpinak? Z takiego mrożonego można dziecku coś zrobić czy lepiej kupić słoiczek?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
hmm.. tą dynie dałąm w sumie 3 razy po kilka łyżeczek malutkich, i faktycznie nic nie widzialam złego, no ale to mąka ryżowa, a w tym wczorajszym daniu był ryż.. wiec moze sam ryż szkodzi.. No nie wiem, chyba kupie jutro taką kaszkę i sprawdzę. 
co do szpinaku0 ja kupie słoiczek bo ja nawet nei umiem przyrządzać szpinaku... ale to jak jutro kupie kaszkę to nie szpinak wiec w sumie zobacze.
Dynie z ziemniakiem i widziałam nawet dynie z marchewką, po 5 miesiacu jest chyba z indykiem i ziemniaczkami.
Mi świruje net bo znów router pewnie nawala :/
Jak byłam w przychodni to były ze 4 dzieciaczki mniej wiecej w wieku Kacpra i ja tak patrzyłam i kurcze ten mój bąbel to taki klocek wielki przy nich
|