2014-03-03, 22:38
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci już biegają, z łóżek nie spadają-kurator się cieszy! Nikt już nie grzesz
Cytat:
Napisane przez karota11
Kuba dzisiaj skończył 9 miesięcy  ach jak ten czs mija , KOchany mój już jest taki duży 
|

Cytat:
Napisane przez megusia87
Byliśmy dziśu Bartem u lekarza rehabilitacji. Pani była zadowolona z postępów, powiedziała że on już dużo potrafi  stwierdziła że jeszcze z 2-3 mce pochodzimy i koniec  jupii  asymetria bardzo niewielka, troszkę koślawi stopki ale jak zacznie chodzić to mu się samo wyprostuje. Zadowolona jestem  )
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
Super wieści! 
Cytat:
Napisane przez diabli
Beta 776.700 - 4 tydzień 
|
Gratuluję 
Cytat:
Napisane przez Ag_nes
Nina ruszyla z kopyta, i pięknie raczkuje, jednego dnia pojęla i raczkowanie i siadanie z raczkow, ominela za to etap pełzania w przód 
|
Gratuluję 
Cytat:
Napisane przez maarchewka
Musze się pochwalić bo pękam z dumy az mnie rozsadza..hehe..
Ostatnio siedzialam z malym i pokazywalam mu zeby wrzucać zabawki do pudelka...Wczoraj siedze sobie coś robie, mlody się bawi... Patrze a on stanąl przy pudelku i jedną po drugiej zabawkę leżacą na podlodze powrzucal do pudelka.....
Wszystkich mu się nie udalo zebrać ale i tak myslalam ze się rozplynę  I jeszcze jak się cieszyl, jak mu się udalo trafic
Byliśmy też u neurologa.. W skrocie to wszystko jest w porządku, dziecko zdrowe, miesnie pieknie rozwiniete, rozne odruchy przy stukaniu mlotkiem ma prawidlowe... ale przyjdzcie jeszszcze za 3 miesiące to go obejrzymy ponownie...  
Wyrżnąl się tez 8 ząbek..
|
Gratulujemy umiejętności i pokaźnej sumy ząbków
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa
Sama sie nauczy  ale pewnie kosztem kilku upadkow i zwiazanej z nimi
rozpaczy. Moja sie nauczyla jak kilka razy poleciala ze stania jal dluga na leb  szybko sie zorientowala, ze jak zegnie nozki to wyladuje na pupce z doczepiona miekka pielucha zamiast na glowie  Daje Paulince kilka dni
Sent from my XT1032 using Tapatalk
|
Moja coś nie chce tego siadania się nauczyć, jak się przewraca, to zawsze leci jak kłoda na głowę Raz na łóżku udało jej się na pupę, ale trochę chyba jej pomogłam... Choć i tak upadki zdarzają się coraz rzadziej, bo na ogół ostrożnie schodzi na klęczki w dół, ale brakuje mi jej siadania...
Cytat:
Napisane przez xal
Mam wrażenie, że prędzej się nauczy wdrapywać dalej na stół niż siadać 
|
Mam podobne wrażenie u nas 
Cytat:
Napisane przez vil84
Przemek dziś sam ułożył piramidkę z kółek, wprawdzie dwa kółka nie na swoich miejscach ale jestem mega dumna  pięknie trafia już kółkami.
|

Cytat:
Napisane przez diabli
aaa i chwale się, bo pekam z dumy! wczoraj po raz pierwszy po ciaglym ta-ta ta-ta uslyszalam w końcu MA-MA  Nela wiedziała "jak mnie podejść"  najpierw obdzwoniłam rodzine meldując o jej postępach, a dopiero później o becie. spryciula 
|

U nas najpierw było mama, ale zostało zapomniane, nad czym ubolewam Niedawno pojawiło się tata, ale i tak rządzi baba 
Trochę nadrobiłam, może jeszcze coś mi się uda poczytać
|
|