Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 22:40   #3131
nuno3
Raczkowanie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Ale pędzicie z pisaniem

Maciejka fajnie, że wizyta udana

Maskora ja Cie nie mam na ovuf Cowie też, a nie mogę Cię znaleźć

Manieczka widziałam kreski na obydwu zdjęciach Tak się cieszę, że Ci się udało

Carmena pozdrowienia dla Ciebie i dla Majeczki Wracaj do nas jak tylko będziesz mogła

Meire co tak zmieniasz te avtary Co przerzucałam stronę to inny był

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
a więc moja beta wynosi: 147,4 mIU/ml
w normach podają, że to czwarty tydzień ciąży (9,5-750) chyba mogę się cieszyć?
i co najlepsze zadzwoniłam do mojej ginki i prywatnie pierwszy wolny termin dopiero na 2 kwietnia i to będzie 8 tydzień i 2 dzień, czy to nie za późno???
Gratuluję raz jeszcze Cieszę się Twoim szczęściem
Mania, Meire też bym chętnie się pisała na wspólne wózkowe spacery w przyszłości

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Czy nie chciałybyście umieścić link na pierwszej stronie do mamusiowego wątku ? bo jakby nie było to na tym wątku są same nasze staraczkowe mamy. I ten wątek od początku miał być powiązany z tym. Ja na pierwszej stronie umieszczam zawsze nowy link do staraczkowego. I dobrze by było gdyby i tu na pierwszej stronie wisiał taki link. Jeżeli niepotrzebujące to ok ale tak mnie ostatnio naszło i stwierdziłam, że poruszę ten temat.
Dobry pomysł Swego czasu chciałam poprzeglądać co na mamusiowym się dzieje, ale nie chciało mi się linku szukać, a tak to pod ręką by był
I fajny pomysł z tym albumem A malutka taka kochana

A ja czuję się średnio na jeża Brzuch mi dokucza i chcę już koniec @ Właśnie szukam jakie tabletki pokupić i będziemy się szprycować z mężem co by się wzmocnić No i muszę się wybrać do innego endo