Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 22:46   #4370
fusiacola
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy cz. XIX - OCENA JADŁOSPISÓW

Cytat:
Napisane przez martus9191 Pokaż wiadomość
ostatnio kilka razy natknęłam się na przepisy tego typu: http://incookingwetrust.blogspot.com...-bananowe.html i wygląda na to, że nawet dwuskładnikowe placki wychodzą zgrabnie sama miałam wypróbować, ale u mnie banan znika jak jest zielonkawy
te z linka wyglądają jak klasyczne racuchy smażone na dużej ilości oleju. Moja mama smazyła takie, a na górę dawała własnie plastry banana i jabłek, na to cynamon opis jakoś nie pasuje mi do zdjęcia, bo ja ten widok mam bardzo często

chętnie wypróbowałabym natomiast ten przepis co DudiBoy dał, tylko boję się właśnie, że te placuszki będa mi się rozwalać - nie wiem czy słusznie, ale tam jest serek i ten banan, a mało suchych składników. Lubię strasznie połączenie banana z cynamonem

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Nie, placek jest puszysty, a przy tym zwarty i fajnie da się przewrócić (z patelni na patelnię )
Spróbuj jest pycha!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jak tak to nie mam wyjścia, będę próbować

fusiacola jest offline Zgłoś do moderatora