Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-03, 22:37   #3721
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Kolejny rok razem walczymy, wytrwale spamujemy i ostro ćwiczymy. Cz. IV

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
no to jest straszne.. zbudować kondycje to na prawdę trzeba dużo wysiłku to włożyć, długo, regularnie ćwiczyć itd. A potem choćby krótka przerwa i wraca się do punktu wyjścia

no niby myślałam o tym, ale ja cały czas chodzę w kozakach, więc to już jakiś czas i generalnie stopa się przyzwyczaiła zresztą jakby od butów, to w obu stopach by bolały a nie w jednej poza tym to też taki inny ból, dziwny no ale nie ćwiczyłam ostatnio, nie uderzyłam się w niego(przynajmniej nie kojarzę) ani nic takiego, więc dziwne to
No dokładnie teraz jak nie ćwiczę żadnego cardio (już tydzień ) to nie czuję żebym poćwiczyła... ehh

Niekoniecznie musi być na obu stopach- mnie też kiedyś palec bolał od buta- i tylko jeden tak samo z otarciami- jeden obciera, drugi nie no ale jak mówisz, że to niemożliwe więc nie wiem skąd to
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline