Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najbardziej skąpy facet- ranking:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 01:05   #2783
hoonda
Raczkowanie

Dot.: Najbardziej skąpy facet- ranking:)

Ja mialam kolezanke ktora przez caly okres liceum nie kupiła ani jednej ksiazki czy podrecznika. A nie byla jakas uboga, normalnie ubrana, do tego zawsze sie chwalila jakie to ona kosmetyki kupuje i jak sobie stanik z Triumpha kupilla to tak sie super nosi. A na lekcjach zawsze sie przyklejala do cudzych ksiazek a najczesciej do mnie, i zawsze miala popodkreslane w zeszytach na kolorowo wszysyko a w piórniku tylko olówek i dlugopis, zawsze sie rzadzila i brala moje, a jak zobaczyla ze ktos ma jakies picie to zaraz bylo "daj lyka", pozniej wszyscy przed nia chowali zeby nie moczyla butelki he.

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Petrycja Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to skąpstwo ale mam jeszcze jedną historię. Na studiach mamy kolesia , który ciągle oszczędzał, na piwo nie poszedł, chyba, że była jakaś promocja, jednego dnia mieliśmy zajęcia do 19 to często zamawialiśmy pizzę, on nigdy nie chciał się dołożyć, albo dawał mniej niż reszta, jak jeździliśmy po różnych wydziałach autobusem to jemu było szkoda na bilet. Myśleliśmy, że może faktycznie ma cięższą sytuację w domu, wiedzieliśmy, że brał dosyć wysokie stypendium. Któregoś dnia wyszło jednak na jaw, że oszczędzał bo musiał kupować nowe czołgi i amunicję w jakiejś grze internetowej
Hehe. Niezle. Znam podobny przypadek. Moja kolezanka bierze zapomogi z MOPSu a oplaca eurogąbki na NK , placila 30 albo 50 zl, juz nie pamietam dokladnie, ale wiem bo widzialam jak placila.
hoonda jest offline Zgłoś do moderatora