Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
Nie moge bo pierwszy raz rozliczamy sie z TZ a to trzeba cos zalatwic w placowce us zeby kozna bylo sie rozliczyc przez internet bo podpisy czy cos tam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
A to nie jest
tak, że z zeszłego roku wpisuje się dochód na potwierdzenie? Tak jest w przypadku pojedynczej osoby, a dwóch to nie wiem...
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
Ale puchy wieczorami  pewnie po całodniowych bataliach z maluchami padacie na pyszczki? Ja jestem sową i po nocach buszuję
Nemosku - hop hop jak po chrzcinach?? Czekamy na relację i fotkę
Miss - ładnie Zosia rośnie na mamusinym mleczku 
Możliwe, że po szczepieniu mała taka maruda, u nas tak właśnie było.
Czarownico - udało się wszystko załatwić??
|
Pozalatwialismy, przy okazji dowiedziałam się że są mega skargi na dziewczynę, która tam pracuje... Były do kierownika ale on nie przekazywal nam bo jegp żona będzie teraz ajentem... Ludzie sa okropni . Mam nadzieje ze im bokiem to wyjdzie.. Wgl dziwię się że nowej osobie oddali salonik przed sezonem z takimi utargami. Ciekawa jest jak sobie poradzą... A nasza regionalna powiedziała ze zabrakło tam nas. Jako sprzedawców. Ale spoko, znam tamta laske i jestem ciekawa jak taka osoba będzie prowadzić salonik jak jest jaka jest... Ale spoko, to ich sprawa. Ja powiedziałam ze zrobię wszystko aby ten salonik był na pierwszym miejscu w sieci a dużo nam brakuje do tamtego. Ale oni mnie znają i wiedza do czego jestem zdolna:d
---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------
A dzisiaj szczepienie