Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 06:43   #1335
CorkaCzarownic
Zadomowienie

Dot.: Mama pokaż cały świat, bo ja nie chcę leżeć tak! Mamusie XI-XII 2013r. cz. II

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Nie moge bo pierwszy raz rozliczamy sie z TZ a to trzeba cos zalatwic w placowce us zeby kozna bylo sie rozliczyc przez internet bo podpisy czy cos tam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
A to nie jest
tak, że z zeszłego roku wpisuje się dochód na potwierdzenie? Tak jest w przypadku pojedynczej osoby, a dwóch to nie wiem...

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Ale puchy wieczorami pewnie po całodniowych bataliach z maluchami padacie na pyszczki? Ja jestem sową i po nocach buszuję

Nemosku - hop hop jak po chrzcinach?? Czekamy na relację i fotkę

Miss - ładnie Zosia rośnie na mamusinym mleczku
Możliwe, że po szczepieniu mała taka maruda, u nas tak właśnie było.

Czarownico - udało się wszystko załatwić??
Pozalatwialismy, przy okazji dowiedziałam się że są mega skargi na dziewczynę, która tam pracuje... Były do kierownika ale on nie przekazywal nam bo jegp żona będzie teraz ajentem... Ludzie sa okropni . Mam nadzieje ze im bokiem to wyjdzie.. Wgl dziwię się że nowej osobie oddali salonik przed sezonem z takimi utargami. Ciekawa jest jak sobie poradzą... A nasza regionalna powiedziała ze zabrakło tam nas. Jako sprzedawców. Ale spoko, znam tamta laske i jestem ciekawa jak taka osoba będzie prowadzić salonik jak jest jaka jest... Ale spoko, to ich sprawa. Ja powiedziałam ze zrobię wszystko aby ten salonik był na pierwszym miejscu w sieci a dużo nam brakuje do tamtego. Ale oni mnie znają i wiedza do czego jestem zdolna:d

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ----------

A dzisiaj szczepienie