Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 07:56   #3141
Lea_ny
Zakorzenienie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Hello

Cytat:
Napisane przez kotka34 Pokaż wiadomość
Mnie wkrzają te terminy, nie mam wywalone na starania może z zewnątrz to tak wygląda , ale przecież nie pójdę do przychodni i nie zrobię awantury że mają takie odległe terminy . A to że nie mam kasy na prywatną wizytę mnie dobija.
Wiesz, to bardziej chyba chodzi o to, że wszyscy od dawna mówili Ci, że powinnaś pójść do lekarza, a Ty ciągle pisałaś, że o tym wiesz, ale i tak nic z tym nie robiłaś... i dopiero miesiąc temu po kilku miesiącach namawiania zapisałaś się w końcu.
Nikt tu do Ciebie nie ma pretensji, bo to Twoje życie. Po prostu większość jest chyba w szoku, że przez ponad rok starań, po poronieniu, nie poszłaś do tego lekarza już dawno - i tyle

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja jutro rano idę na wizytę
Może mi coś poradzi na te bóle brzucha, bo nie idzie wytrzymać
Dowiem się też co to jest to ana2, a tego trochę się boję
Trzymam kciuki!

Dobra, uciekam do pracy. Mdli mnie na samą myśl o kolejnym dniu tam spędzonym...

---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Ja tez od rana cala w nerwach.. Dzis mam endo.. Ciekawe, co mi powie...
Za Ciebie też trzymam kciuki!