Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 08:41   #114
kahunia
Zadomowienie

Dot.: Szczerzę ząbki, wcinam stópki - taki jestem już słodziutki! Mamy IX-X 2013, cz.

Dzien dobry

U nas dzien rozpoczety po 6, teraz dziecie spi a ja szybciutko poczytalam, a zaraz ide sie i dom ogarnac. A pozniej na spacer, mam nadzieje ze sie nie rozpada bo jakos ponuro jest

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
to już chyba lepiej dawać tylko na noc i w nocy
też nad tym myślę..
Oj dla mnie karmienie w nocy cycem jest zbawieniem. Nie chcialabym w nocy latac i butelki robic.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
U nas chyba skok powoli nas żegna. Pola już prawie wcale nie marudzi, w nocy tylko jedna pobudka koło 4-5 no i mamy nowe umiejętności - nie uleży na brzuszku ani minuty bo od razu chyba na brzuszek Także oby maruderswto nie wróciło aż do nastepnego skoku
U nas tez juz lezenie na plecach jest bee. Ale maruderstwo zostalo

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
wstrzykuje się tusz płycej niż przy zwykłym tatuażu, bo pod którąś tam warstwę naskórka. i on się ściera tak po 4 latach, ale żeby był ładny a nie wyblakły trzeba odnawiać tak co około 2 lata
Fajne Nie zostanie na starosc - a to mnie powstrzymuje przed zrobieniem. A jaki jest koszt?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedzi dotyczące płaszczyka-jednak szukam normalnej kurtki

jak myslicie nada się te okrycie do buzza?czyli kubełkowej spacerówki?
Co do plaszczyka to nie wiem jaka u Ciebie pogoda, ale u nas ostatnio bylo chyba 13 st i pelne slonce, wiec na taka pogode chyba super by byl.

A co do okrycia to nie wiem, ale wczoraj obczajalam na tej samej stronce wkladke do spacerowki i torbe Maja super te rzeczy

Cytat:
to była moja ulubiona bajka w dziecinstwie i najskuteczniejszy sposob na uciszenie mnie na kilka godzin

Pola zaczyna trzymac się za stópki. Ależ to cudny widok
Jeszcze troszke i bedzie je wcinac A ulubiona zabawa mojej cory - bawienie sie nogami o 4 rano

Cytat:
Dzięki
U nas ostatnio to standard. Noce bardzo się poprawiły i humor w dzień również, ale za to od 6:30 Pola harcuje w łóżeczku. Koło 7:00 zaczyna już ją nudzić samotna zabawa no i trzeba wstać i ją zabawiać A kiedyś tak pięknie spała do 8 a nawet 9
Dzieci tak podobno wstaja - dopoki do szkoly nie zaczna chodzic

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora