Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 08:57   #3148
Karoloo
<3 <3 <3

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez maskora Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki za usg. Pamiętam jak ja się stresowałam na ostatnim ( ok 6 miesięcy temu). U mnie w rodzinie nie wystąpił ten rodzaj nowotworu ale czułam się jakoś nie swojo z tymi moimi cyckami, nie wiedząc co w nich siedzi. Poszłam zbadałam, wszystko ok i jak wyszłam to się takimi grochami poryczałam
Cytat:
Napisane przez meire Pokaż wiadomość
Och, to rozumiem, co czujesz..
Ja rok temu miałam jednego gruczolako-włókniaka.. w zeszłym miesiącu byłam na USG i już mam dwa... nie mówiąc o tym, że kilka lat temu już jednego miałam operacyjnie usuwanego.. i ciągle w jednym cycku mi rosną... ostatnio lekarza się pytałam, czy NFZ mi zafunduje taką operację, jak Angelina Jolie miała.. bo coraz częściej o tym myślę, czy se nie wyciąć tych cycków po ciąży i nie wstawić sztucznych.. takich dużych, jakbym chciała..

To powodzonka, Kochana... będzie dobrze..
U mnie właśnie Sis miała chyba już z 3 operacje bo co chwile jej się robiły włókniaki, a biedna piersi wogóle nie ma, i zresztą nigdy nie miała.Mam nadzieje, że mnie to nie czeka i same się wchłoną

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora