2014-03-04, 09:11
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Cytat:
Napisane przez meire
Ooo.. Kolejna swojska picza..  wybacz, ze nie pamietalam, ale starosc nie radosc... Skleroza nie boli.. 
To czekaj tam na mnie, zachodzimy pieknie razem i bedziemy sie wozic wszystkie brykami po dzielni..
Kochana, trzymam mocno kciuki..  jak wrocisz, to daj szybko znac..
Ja tez od rana cala w nerwach.. Dzis mam endo.. Ciekawe, co mi powie...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
O to daj znać, ciekawa jestem co Ci powie.
Cytat:
Napisane przez emagi
hej babolki
mania jeszcze raz gratuluję po becie
my też śpimy po 2 kołdrami
byłam wczoraj u endo i dostałam depresji , raz że przytyłam w bardzo krótkim czasie  a dwa tsh spadło mi za mało za wolno i mam teraz ciut większą dawke
jedynie to że po tym wszystkim kupiłam 2 pary portków w które sie mieszczę uratowało mnie przed dołem totalnym 
|
Powodzenia w uregulowaniu tarczycy , ja też się podłamałam bo nie wiem co ze swoimi wynikami i zaleceniami lekarzy zrobić.
Cytat:
Napisane przez Karoloo
A co
Pół roku temu wykryła mi 2 torbiele i teraz zobaczymy czy mi urosły 
|
Zdrówka życzę
---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------
Cytat:
Napisane przez ma.ko
Hej 
WItam się tylko i zaraz spadam, bo nie mam siły.
Ciągle smarkam, kaszlam i mam już szczerze dość 
W niedziele wieczorem przeżyłam koszmar, bo ropa zaczęłą mi schodzić okiem  tak więc wczoraj do antybiotyku dostałam jeszcze krople z antybiotykiem do oka. Powiem Wam dziewczyny, że mam już dość tej choroby.
U mnie właśnie płodne dni, a ja chora 
|
Zdrówka życzę, ale Cię wzięło, mnie też coś pomału bierze i synek przeziębiony i kaszle.
|
|
|