Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘŚLIWA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 10:20   #3162
malinOla1
Wtajemniczenie

Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Meire masz rację ten wynik przed synkiem był w normie. Zbadam sobie jeszcze to tsh w tym laboratorium co badałam wtedy przed ciążą z synkiem, bo te ostatnie wyniki mam z 2 innych lab i jakieś dziwne, pełno zer, albo 3 cyfrowe wyniki i już głupieję

Kurcze albo pójdę do kolejnego endo i zobaczę co powie, ale czas leci, minął już ponad tydzień-tyle bym już brała ten thyrosan a kiedy mnie umówi na wizytę??? Kurcze porażka. Bo jak też zleci tabletki to już bym brała długo a tak znowu czekać.

Zobaczę co powie, ale przez staraniami na pewno zrobię to co radziła mi gin będę brała duphaston od 16dc bo może mam też problem z zagnieżdżeniem? I do tego ewentualnie ten thyrosan.

Ja mam robione wszystkie oprócz bil...coś tam nie wiem co to
Chyba bym wrocila do tego 1 labolatorium zobaczyć jaki tam wynik wyjdzie. A przy pierwszej ciąży bralas dupka albo cos wspomagającego?
Ja bilirubine badam bo mialam kiedyś stwierdzona chorobę Gilberta i mam co jakiś czas kontrolować .
A pytalam w labolatorium o świnkę u kobiet i mówilam ze ja nie mialam a babka mi pow ze świnka groźna u mężczyzn a u kobiet różyczka.

A tak w ogóle to cześć bo się dziś nie przywitalam no chamowa ze mnie

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora