Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-03-04, 10:42   #752
morelle_
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez sternik Pokaż wiadomość
Mój rozmiar

Farciara, jak będziesz miała jakieś jasne pompony albo kulki, to ja jestem chętna (aby nie czarne)
Kulki mam 1 parę, a druga do mnie idzie. Raczej nie oddam

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
Pewnie je za jakiś czas przecenią na schaffie trzeba czekać

Czyli flokowane melissy - nie warto

Nie wiem co zrobić z moimi drama... :/
Ja swoje zostawiam, lubię w nich chodzić. Kolor mnie drażni dalej, ale polubiłyśmy się.

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
a długość wkładki w tych zeszłorocznych i tych nowych jest taka sama pomimo różnicy w rozmiarze?

Właśnie wróciłam z jednej rozmowy kwalifikacyjnej i pani miała tak okropny wyraz twarzy, jakby chciała wszystkich zabić, poniżyć, że strasznie się zestresowałam i wypadłam naprawdę źle... nie mam czego żałować, bo to na cały etat, a ja studiuję dziennie, ale jeszcze mi powiedziały, żebym w takim razie na przyszłość umieściła to w cv i aż uwierzyłam, że nie napisałam, że jestem na dziennych... sprawdziłam teraz w domu i jest jak byk napisane, że stacjonarne II-go stopnia ale co mi zepsuły dzień to zepsuły musiałam się wygadać...
Nie przejmuj się, słyszałam o gorszych rozmowach. Dobrze, że wyszło to na początku. Jakbyś przyjęła tą ofertę, a potem się okazało, że atmosfera jest do kitu to byłoby dopiero. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło.

Mam pompony, ale wredy babsztyl nie chce mi wysłać do Polski "Na aukcji było napisane, wysyłka UK". I co z tego, przecież można to zmienić. Dobra wola sprzedawcy. Wrr... Wyszły więcej niż szare, używane i jeszcze problem. Wkurzają mnie Ci angole... Napisałam do Zochy, może się uda wysłać przez jej kolegę. Ja niestety nikogo nie mam.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora